Vierailija

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3265734/How-Dirty-Prince-Bertie-...

Naistenmies kuulemma hoiteli siinä kahta naista samaan aikaan, miten ne leidit mielestäsi siihen asettuivat? Oma mielikuvitus ei nyt riitä:D

Kommentit (8)

Vierailija

yks nainen tossa ylätuolilla, toinen alhaalla makaamassa peräpuoli kuvaa katsottaessa vasemmalla. Edi siinä valmiina lykkimään sekä yläkertaa, että alakertaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Bibliofiili

Vaikea tuosta on paljon kokemusta omaavankaan sanoa miten päin tuossa istuttiin ja miten.Alastomana,olettaisin. Nuo messinkiset ulokkeet ovat mitä todennäköisimmin palvellet jotain pedestaalin,l. jalkatukien virkaa.

Niiden sijoituksesta voisi päätellä ainakin istumasuunnan .

"Kuninkaan rakastelutuoli, jossa voi lempiä kahta naista " ,kirjoittaa tuosta kuuluisasta tuolista kirjassaan "Tammikuun ensimmäinen,1900" Armas J. Pulla,aikansa suuri ranskalaisen kulttuurin tuntija ja ystävä Suomessa.

Näin hän kirjoitti siis  La Chabanais'n bordellista ,jossa tuo tuoli oli.

 "... siellä oli ihmeellinen tuoli, jossa oli omituisia, sähkömiesten pylväskenkiä muistuttavia ulokkeita ja jossa Edward voi ilmeisesti iloita kahden naisen kanssa samaan aikaan. Kylpyhuoneessa oli luonnollisen kokoinen alaston seireeni. Tämän ammeen Edward tapasi täyttää shampanjalla ja kelliskellä-ja ryypiskellä-siinä jonkun tai joittenkin kaunokaisten kanssa. Kun kuningatar Viktoria kuoli vuonna 1901ja Edward nousi Englannin valtaistuimelle,Chabanais tuli legendaariseksi. Edwardin huonetta näytettiin sen jälkeen vain melkoista maksua vastaan turisteille." 

Chabanais'n myöhemmistä vaiheista hän kertoo, -että  " se suljettiin-niinkuin Pariisin muutkin ilotalot-vuonna 1946. Sen kalusto myytiin huutokaupalla. Edwardin lemmentuolista maksettiin 32.000 frangia  (lienee ollut melkoinen rahakasa siihen aikaan)kylpyammeen osti Salvador Dali 110500:lla frangilla...

Näin ne hienot  kuninkaalliset siis ennenvanhaan rellestelivät.

Tasa-arvon vuoksi todettakoon että Venäjän Katariina Suurella oli jo n. sata vuotta aikaisemmin kokonainen pornohuone eräässä linnassaan .. (hupinsa siis  lienee ollut siellä hänelläkin)

Ehkäpä sanonta "se teki eetvarttia",lienee saanut  alkunsa (lehtimiesten välityksellä)alkunsa tiedosta ,että tuollainenkin "valtaistuin" tuolla pidetyllä monarkilla,(kansa kutsui häntä  vain nimellä 'Bertie',  oli käytössään-ja vielä ihan naapurimaassa.

Bibliofiili

Vierailija kirjoitti:
Taiteilijalta hienoa oivallusta kaiken katoavaisuudesta- vallan ja mahdinkin elostelujen ollessa kyseessä,heh,heh, näin käy kunkkujenkin ja lopulta aikaa kestää vain tuoli ,joka lienee kuitenkin  säilyttänyt korkealle noteeratun huutokauppa-arvonsa vieläkin,(... ties vaikka olisi arvo entisestäänkin vielä noussutkin?).

Mene tiedä , niin kiinnostunut en tuon tuolin näkemisestä kuitenkaan ole ,että ihan  sitä varten viitsisin Pariisiin ostaa matkalippua (vai Englantiinko se nyt lienee sitten uutisesta päätellen olisi myyty ?)

Kyllä tuo jännä kuva taitaa minulle riittää siitä ja sen näkemisen hauskuudeksi - onhan se kultturihistoriaa sekin  ja jotain  tyylisuuntaa edustava toki  tuokin...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat