Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Television metsästäjä

http://www.vertaa.fi/lcd_ja_plasmatv/f/hd_tyyppi/full_hd/na_yto_n_resolu...

Tuolta löysin televisioita listattuna, mutta mikä niistä olisi paras ja järkevin hinta-laatu suhteeltaan? Televisio tulisi siis ihan perus käyttöön. Elokuvia katsottaisiin dvd:nä, blue rayna sekä Netflixsistä. Peleihin television ei tarvitse taipua. Kaapeli liitännällä ja tuo 32' on sopivan kokoinen. Toiveena olisi pitkäikäinen, tarkka televisio, ei pikselivirheitä ja näytön värit ja valot saisivat pysyä samanlaisina riippumatta katselukulmasta. Itsehän en noista ominaisuuksista juurikaan ymmärrä, joten minua saa valaista. Ja anteeksi linkkihirviöt, en ole varma toimiiko tällä foorumilla koodit.

Nämä miellyttivät eniten:
1) http://www.netanttila.com/shop/fi/netanttila/philips-39pfl4208t-12-full-...

2) http://www.pixmania.fi/led-televisio/philips-32pfh5300-88-led-televisio-...

3) http://www.pixmania.fi/led-televisio/lg-32lf650v-led-televisio-3d-smart-...

4) https://www.direct123.fi/t/90486/televisiot/lg-32lf630v-32-full-hd-led-t...

5) http://www.lg.com/uk/tvs/lg-32LD790-lcd-tv

Löytyi myös tällainen, mutta siinä on vain 100Hz.
6) https://www.hobbyhall.fi/ProductDisplay?name=UE32J5105+LED-tv+32%22&cate...

Kommentit (13)

ei gigantista mitään

Aloitetaan siitä, että jätä Philips kauppaan, äläkä osta laitetta Gigantista, niin tällä pääsee jo pitkälle.

Toisaalta en maksaisi 400 euroa 32", kun niitä saa tarjouksesta puoleen hintaan..

Vierailija

Itse ymmärsin aikoinani vain sen että herzejä paljon niin kuva pysyy tarkkana oikein kivasti. LG:n tuotteet on meillä kestänyt hyvin, Samsungit jatkuvasti huollossa, mm. viallisten kajareiden takia, särkee bassoa. Nyt on kylläkin kotiteatteri LG:n töllössä joten en tiedä miten hyvin sen kajarit olisi kestäneet elokuvien katselua vuodesta toiseen jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Television metsästäjä

Olisiko nämä kaksi siis parhaimmat, ainakin tuo kolmonen vaikuttaisi hyvältä. Mielipiteitä? Ne tosin sitten maksavat sen 400€ kpl, mutta tuskin nuo mallit tulevat halvemmaksi. Olisiko jollain vinkata vastaavia halvemmalla hinnalla? 

3) http://www.pixmania.fi/led-televisio/lg-32lf650v-led-televisio-3d-smart-...

4) https://www.direct123.fi/t/90486/televisiot/lg-32lf630v-32-full-hd-led-t...

Gigantin palvelu ei ilmeisesti ole kovin hyvää televisioidenkaan kanssa. Hyvä tietää, ettei Philipsiä kannata hankkia. Olen muistaakseni kuullut siitä merkistä huonoa aiemminkin. LG:tä on kehuttu paljon, mutta Samsungeista en ole kuullut oikeastaan mitään, joten tuo tieto jatkuvan huollon tarpeesta hieman huolestuttaa. 

Kiitos vastauksista, lisää vain tulemaan!

-Aloittaja

Television metsästäjä

Peräkkäinen kommentti, mutta huomasin, että joissain LG malleissa lukee LF/LB/LN. Mitä nuo lyhenteet tarkoittavat ja mitä ne käytännössä merkitsevät?

-Aloittaja

Zoo

Samsung tai LG, yhtä hyviä tai huonoja kumpikin, meillä kaikki telkut olleet Samsungeja eikä niissä ole ikinä mitään vikoja ollut. Vanhin 40 tuumainen on kestänyt jo yli 10 vuotta.

harmiton työjuhta

Meidän suvussa ei ole muita kuin Philipsejä. Se on harmiton ikiliikkuja, joka kestää isältä pojalle. Kun mallit muuttuu, ne vanhat viedään mökille tai annetaan opiskelemaan lähteville. Jos kaipaat perustöllöä, Philips. Ainoa harmi Philipsissä on, että joutuu muutaman vuoden kuluttua viemään ihan toimivan töllön kierrätyskeskukseen.

Jos kaipaat erikoisuuksia, joita et näe etkä huomaa, etkä koskaan tarvitse etkä käytä, ota joku muu. Mutta varaudu siihen, että takuuaikana sinulla on vipinää ja takuun päättymisen jälkeen olet ilman televisiota.

pässinlihaa

Miksi kannat ihan jumalatonta murhetta käyttöesineestä, joka maksaa muutama sata euroa ja jonka vaihdat uuteen vuoden päästä, koska kaikki haluamasi "faktat" televisioista ovat auttamattomasti vanhanaikaisia vuoden päästä.

Jotenkin tuntuu, että valitset TV:n sellaisilla perusteilla, joita ei pysty näkemään eikä aisteilla havainnoimaan tai ominaisuuksilla, joita et koskaan tarvitse!!!

Aina löytyy mainosmiehiä, jotka kertovat, että meidän tv:ssä musta on paljon mustempi kuin kilpailijoilla. Tai kertovat, että tämä on ainoa tv, jossa on langaton internet-yhteys. Oletko varma, että sinun internet-yhteytesi on tv? Jos on, mitä kerrot muille perheenjäsenille, kun surffaat tv:llä internetissä ja he haluavat katsoa Urheiluruudun?????

Osta tv, joka toimii. Ja sen saat selville tutuiltasi, et täältä luotettavasti.

Vierailija

Tänä päivänä Philpisin laatu on sama, kuin italialaisilla ja ranskalaisilla autoilla, mutta jos haluaa paskasta maksaa, niin siitä vaan.

Television metsästäjä

Kiitoksia vastauksista Zoo ja harmiton työjuhta!

pässinlihaa,

Minä valitsen televisioni visuaalisuuden ja hinta-laatu suhteen mukaan. Minulle kuvanlaatu on erittäin tärkeä, mutten tarvitse turhia ominaisuuksia kuten esim. tuota 3D ominaisuutta. En aijo vaihtaa televisiota moneen vuoteen enkä tuhlaa rahaa uusien ominaisuuksien metsästämiseen. Valaistakseni hieman, omistan Philipsin vanhan kuvaputkitelkkarin 32', joka alkaa käydä paloriskistä. En usko sokeasti mainosmiehiin, mutta otan selvää mitkä tiedoista pitää paikkansa. Tutuilta olen jo kysellyt, mutta heillä on kokemuksia vain kalliimista televisioista herkkuineen. Ja tottakai käyn paikan päällä katsomassa miltä kuvanlaatu sitten loppupeleissä näyttää ja miten televisio toimii  käytännössä. Etsin netistä tietoa, käyn fyysisesti eri kaupoissa tutkimassa, katselen Youtubesta arvosteluja ja kyselen foorumeilta. Pureskelen hyvin pitkään ennen nielemistä, kuinkas muuten minulla olisi vieläkin tuo kuvaputkitelevisio tuossa möllöttämässä?

Minulle riittää tällä hetkellä saatavat ominaisuudet:

32'

1080p FullHD

100-200Hz, mielummin jälkimmäinen (jonka huomasin puuttuvan monesta listalla olevista)

Netflix mahdollisuus (en tarvitse sitä nettiä muuhun)

-Aloittaja

Television metsästäjä

Vierailija,

Ehditkin kirjoittaa samaan aikaan kun vastasin muille, mutta siis olet aivan oikeassa. Laatua haenkin elokuvia varten. Tavallisiin tv-lähetyksiin tämä minun kuvaputkitelkkarinikin on ollut vallan loistava ja osittain parempikin kuin nykyaikaiset televisiot, mutta elokuvien katselussa se jää toiseksi armotta. :)

-Aloittaja

Television metsästäjä

Vierailija,
Netflix on helpompi ja tuntuu laillisemmalta maksaa edes jotain vaikkakin itse elokuvan tekijät ei taida hyötyä. Ja sen käytöstä ei joudu liriin, ellei joku hakkeroi koko sivustoa. Itse en jaksa opetella väistelemään kaiken maailman viruksia ja evästeitä. ;)

-Aloittaja

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat