Vierailija

Orgasmi katosi, en pysty laukeamaan edes itsekseni. En vaikka yrittäisin kuinka pitkään. Taustalla on äskettäin alkanut asumusero ja eropohdinta pitkästä suhteesta. Olen myös synnyttänyt muutama kuukausi sitten, mikä ehkä vaikuttaa asiaan, mutta ongelma ei alkanut vielä silloin eli ei ole siihen liittyvä fyysinen pulma. Kiinnostaa tietää onko jollain muullakin ollut tällaista vaihetta, miten ja miten nopeasti se on mennyt ohi? Vituttaa tällä hetkellä koko elämäntilanne muutenkin niin olisi kiva pystyä edes vähän lievittämään stressiä ja saisi paremmin nukutuksi.

Kommentit (1)

N37

Jos ongelmasi on todella vakava, voit pyytää sosiaalitoimistoa auttamaan. Oman kokemukseni mukaan käyttämällä Womanizeria, orgasmilta ei voi sellainen välttyä, joka on saanut sen aikaisemmin. Ja luulenpa, että moni nainen voisi sen avulla saada orgasmin ensimmäisen kerran eläissään.

Eli nyt vain kipin kapin viranomaisten puheille ja pyyntö saada 159 euron avustus stressin purkamiseen. Huom. tämä ei ole mainos, näitä myydään monissa eri seksiputiikeissa ja verkossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat