Lue keskustelun säännöt.
Rintamaidon pakastaminen
06.01.2006 |
Ootteko käsitelleet pakasterasiat jotenkin ennen pakastusta? Siis keittäneet tms.? Vai ihan vaan tavallisesti pestyihin rasioihin? Vai pussiin? Jääpalakoteloon? Mihin?
t: vapaapäivää suunnitteleva imettäjä
Kommentit (4)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
tuntunut pienikin vapaa-ajan poikanen...
Tyhjään pussiin ensin tussilla päiväys, sitten vasta maito. Pussit on helppo sulkea ja lämpimässä vesihauteessa sitten sulattaa. Minunkin maitoon tulee pakastettaessa semmonen " raudan maku" ja ennen kaikkea hirvee haju *yöks*.
Äiti saa muutaman tunnin vapaata, kun jättää vauvalle edellispäivänä/ saman päivän aamuna lypsettyä maitoa - ominaisuudet ei muuta kun ei tarvi pakastaa.
Saa nopeasti sulatettuakin ja niistä on aika hyvä kaataa maito tuttipulloon.
Mainittakoon, että neljästä lapsestani vain yhdelle (!!) on kelvannut pakastettu äidinmaito. Maidon makuhan hieman muuttu pakkasessa.