jäi juusto yöksi pöydälle, onko menny pilalle?
Kommentit (8)
jätti aina ostamansa (home)juustot lämpimään.
siinä sitten pari viikkoa odoteltuaan, kun suomalainen vaimo oli valmis heittämään juustot roskiin, niin hänen mielestään ne oli just sopivia syötäviksi :-)
hän ei voinut käsittää suomalaisten tapaa nauttia juustot kylminä!
olen syönyt sitä juustoa ja ihan normaalilta on vaikuttanut. en raskinut kallista juustoa heittää mäkeen
mitään vikaa. Oikein valmistettu juusto on muutenkin käsittääkseni sellainen, että vaikka pinnalle tulisi hometta, tuote on sisältä ihan kunnossa. siinä vaiheessa en itse kyllä söisi, mutta siis " hikoilemaan" päässyttä juustoa voi kyllä ihan huoletta syödä.
Ja jos ei tee sellaisenaan mieli, niin ainakin uuniruuan seassa siinä ei voi olla mitään ongelmaa.
Isäni jätti AINA Edam juuston pöydälle ja se sai olla siinä keittiön pöydällä aamuun asti, jos kukaan ei sitä hoksannut nostaa takaisin jääkaappiin.
ei se haise eikä näytä mitenkään oudolta joten eiköhän tuo vielä syödä. t:ap
ranskalaiset pitävät nimenomaan juustojaan lämpimässä!