Vierailija

http://www.viihde24.com/uutiset/viidakon-tahtoset-alasti-katso-kuvatLinkissä muitakin tähtösiä mut on tolla Iidalla erikoiset, siis erikokoiset silikonit ja takaapäin järkyttävän tasapaksu kroppa, ei mitään vyötäroä. En tuolla kropalla paljon muita haukkuisi...

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

<a href="http://www.viihde24.com/uutiset/viidakon-tahtoset-alasti-katso-kuvat" alt="http://www.viihde24.com/uutiset/viidakon-tahtoset-alasti-katso-kuvat">http://www.viihde24.com/uutiset/viidakon-tahtoset-alasti-katso-kuvat</a>Linkissä muitakin tähtösiä mut on tolla Iidalla erikoiset, siis erikokoiset silikonit ja takaapäin järkyttävän tasapaksu kroppa, ei mitään vyötäroä. En tuolla kropalla paljon muita haukkuisi...


Tasapaksu jutikka!Ei kannattaisi tuolla muodolla muita arvostella!

Treenannut. Normi suomi tyttö takaapäin;) miksi nuo viidakon tähtöset ovat alsti? Aika halpaa. Iidan nakukuvat ovat pettymys. Toivottavasti on tietoinen itsekin siitä. Oltaiskohan saatu Marttiinalle ja Tuksulle seuraaja?

Lainaus:

mutta kuka tuo mimmi tossa linkin kuvakavalkaadissa oli toi irtotissinen PORON kanssa. Nauratti niin että mahasn sattui..
BB-tähtönen Henna Kalinainen! Toivottavasti oli hyvät porokyydit!

Kaikilla noilla laatutähtösillä silkkaritissien alareuna on jossain navan korkeudella, tissin massa alhaalla ja nänni jätetty yläulkonurkkaan. Kaunista?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla