Vielako Suomessa paistetaan kananmunat
nitiseviksi kumisiksi kenganpohjiksi? Muistan vaan lapsuudestani, ja tanaan alkoi tehda mieli, joten tassa sita mussutetaan nam nam.
Yleensa skramblaan tai teen munakasta tms, tai paistan vain toiselta puolelta kevyesti.
Kommentit (15)
Vielako Suomessa paistetaan kananmunat nitiseviksi kumisiksi kenganpohjiksi? Muistan vaan lapsuudestani, ja tanaan alkoi tehda mieli, joten tassa sita mussutetaan nam nam.
...eipä ole olemassa sellaista lainsäädäntöelintä, joa määrää miten Suomessa kananmunat on paistettava. Kukin makunsa ja kykyjensä mukaan.
kyllä juu, me on täällä Suomessa yhteisesti sovittu, että näin paistetaan munat. Näin meillä, eikä ikinä skramblata (mitä se on, mä en tajuu kun oon vaan suomalainen juntti???)
ja haluaa tuoda sen näin hienosti ja hienovaraisesti esille. kun onhan se hei tosi hienoa!
Anteeksi nyt vaan, mutta tama tapa paistaa munat muistuttaa minuua Suomesta. Onko siina jotain pahaa?
ap
Munat on siis tulenarka aihe av:lla? Pistetaanpa muistiin :)
Anteeksi nyt vaan, mutta tama tapa paistaa munat muistuttaa minuua Suomesta. Onko siina jotain pahaa?
Ei muistuta omista munanpaistajavanhemmistasi vaan nimenomaan Suomesta?
Hmm.
Anteeksi nyt vaan, mutta tama tapa paistaa munat muistuttaa minuua Suomesta. Onko siina jotain pahaa?
Ei muistuta omista munanpaistajavanhemmistasi vaan nimenomaan Suomesta?Hmm.
Aitini paistoi munat noin. Mummoni paistoi munat noin. Kavereideni vanhemmat paistoivat munat noin. Nakkikioskilta sain tuollaisen munan hamppariin ananaksen paalle. Eli minua se muistuttaa Suomesta. Ja saa siis aikaan sellaisen lohduttavan tunteen, jos tiedat mista puhun.
...eipä ole olemassa sellaista lainsäädäntöelintä, joa määrää miten Suomessa kananmunat on paistettava. Kukin makunsa ja kykyjensä mukaan.
Kyllä Suomessa melkein kaikki on kiellettyä, rajoitettua tai vähintään verotettua.
t. toinen ulkkis
nama munalituskat ruisleivan paalla/valissa ja kerhossa evaana. Oi muistoja.
ap
varsinkin kun hän paistaa vielä ruisleipäviipaleetkin voissa. Jos haluaa itselleen närästyksen, niin tuo on varma keno sen hankkimiseen.
Meillä lapsuudenkodissa kananmunat ja varsinkin kala paistettiin tooodella kunnolla. Äiti pelkäsi kalasta matoja, hänellä oli lapsena oikeasti lapamato. Olisiko kananmunien korventamisessa syynä salmonellan pelko? Ne myös keitettiin koviksi, sellainen hiukankaan valuva keltuainen aiheutti sen, että sitä munaa ei saanut syödä.
ja haluaa tuoda sen näin hienosti ja hienovaraisesti esille. kun onhan se hei tosi hienoa!
Kun pääsee räntäroutalasta pois. Ihannaa, kohta alkaa keväät täällä Alppien juurella !!
Munakastakin on ja minä ja lapset syödänn molemminpuolin paistettuja spiegeleier, mies vain toiselta puolelta paistettuja.
Ja ehdottomasti av:llä kaikki ulkosuomalaiset on prkleestä;-)
Edelleen paistetaan munat sillätavalla. Mehukattia vielä retkipulloon eväsleipien kanssa :)
nama munalituskat ruisleivan paalla/valissa ja kerhossa evaana. Oi muistoja.
ap
varsinkin kun hän paistaa vielä ruisleipäviipaleetkin voissa. Jos haluaa itselleen närästyksen, niin tuo on varma keno sen hankkimiseen.
Meillä lapsuudenkodissa kananmunat ja varsinkin kala paistettiin tooodella kunnolla. Äiti pelkäsi kalasta matoja, hänellä oli lapsena oikeasti lapamato. Olisiko kananmunien korventamisessa syynä salmonellan pelko? Ne myös keitettiin koviksi, sellainen hiukankaan valuva keltuainen aiheutti sen, että sitä munaa ei saanut syödä.
Ja saa todellakin narastyksen aikaiseksi. Varsinkin jos juo paalle appelsiinimehua.
Kun pääsee räntäroutalasta pois. Ihannaa, kohta alkaa keväät täällä Alppien juurella !!
Pääsi Biergarteniin ja krookukset kukki. Lasketteleen t-paidassa.
Nauttikaa, ketkä voivat. Täällä sataa lunta vielä vappuna.
t. 14
nama munalituskat ruisleivan paalla/valissa ja kerhossa evaana. Oi muistoja.
ap