Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Auttakaa uusavutonta! PUNAJUURISTA: Voiko laittaa valmistaa uunissa ilman että keittää ensin?

Vierailija
24.01.2013 |

Oon tasan kerran tehnyt punajuuria aiemmin ja silloin keittämällä ensin ja sitten vasta uuniin, tosin uunissa ne olivat vain puolisen tuntia.



Voinko kuoria punajuuret raakana ja valmistaa muiden uunijuuresten kanssa vuoassa uunissa?



Auttakaa uusavutonta!

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
24.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kypsyvät muiden juuresten kanssa juuri kuten kuvailit!





Voit myös tehdä erillisen ruoan eli punajuuriviipaleita, pippuria, suolaa ja timjamia vuokaan, reilusti öljyä mukaan, ja uuniin pehmentymään. Hyvää tulee.

Vierailija
2/5 |
24.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta kypsyminen kestää kauemmin kuin monilla muilla juureksilla ja ne tietysti värjäävät ne juurekset, joihin koskevat. Lisäksi saattavat kuivua. Parempia tulee, jos ensin keittää puolikypsiksi kuorineen, sitten kuorii, lohkoo ja laittaa uuniin esim. oliiviöljyn, suolan, pippurin ja rosmariinin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
24.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kypsyy nopeammin. Teen usein punajuurivuokaa ja tunnin on uunissa ja tulee tosi hyvää.

Vierailija
4/5 |
24.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

En itse paljoakaan laittele ruokaa, mutta Kotikokki.net:iä on mukava katsella välillä. Tuolla on esim. uunipunajuuret ;)



http://www.kotikokki.net/reseptit/haku/#freetext=punajuuri&headersearch…

Vierailija
5/5 |
24.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leikkaa lohkoiksi, lisää öljyä ja suolaa, ja sitten vaan uunipellille ihan niin kuin perunalohkot. Kypsymisaika on melko pitkä; 200-asteisessa uunissa ehkä 40 minuuttia, lohkojen paksuudesta riippuen.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yhdeksän yksi