Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

siis tykkäättekö rahkasta (te jotka treenaatte), ja mitä sekoitatte siihen? en

Vierailija
13.01.2013 |

millään jaksa tykätä että se ois hyvä, liian kitkerä jotenkin. Vaikka sekaan laitan marjoja niin ei....nyt kokeilin marjakeittoa, aaavistuksen parempi oli mutta silit...yäk... Miten ananaksen kanssa? antakaa vihjeitä, kuitenkin hyvä proteiinilähde tiedän. Entäs minkämerkkinen paras rahka?

Kommentit (63)

Vierailija
1/63 |
13.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pari kertaa päivässä syön purkillisen marjojen kera. Joskus en jaksa ottaa marjoja ollenkaan ja syön rahkan suoraan purkista, ihan ok:-)

Pirkka-rahka hyvää, riittävän hapanta! Vähän tönkköä tosin. Maistuu Ehrmanin rahkalle.

Uusi FIT-rahka helposti syötävää, pehmeää ja kuohkeaa!



Kyllä happamuuteen tottuu, kun pistelet menemään vaan:-)

Vierailija
2/63 |
13.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onhan rahka hapanta, mutta ananas tai banaani pyöristää makua jossei sitä happamuutta meinaa kestää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/63 |
13.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja siksi vatkaankin aina tilkan (max 0,5 dl) kermaa vaahdoksi ja sekoitan siihen vähän sokeria, sitten 1-2 prk esim. Rainbown vähälaktoosista rahkaa (on huokeaa!) ja pakastemarjoja tai banaania tai jotakin säilykehedelmää.



Jos ei ole kermaa, lisään vähän maustamatonta jugurttia tai jopa vispattavaa vaniljakastiketta.



Eihän se kerman ja sokerin kanssa ole niin terveellistä kuin ilman niitä, mutta makeutusaineita koetan välttää ja toisaalta kermaa käytän mm. kahvin seassa muutenkin.



Em. tavalla valmistettua rahkaa teen 1-3 krt/vko, en siis päivittäin. Kuulemma ne, jotka esim. salitreenin jälkeen käyttävät paljon rahkaa proteiinin lähteenä, sekoittavat siihen usein maustamatonta (rasvatonta) jugurttia happamuutta taittaakseen.

Vierailija
4/63 |
13.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

kerman kanssa syöviä. Enkä itse koskaan sekoita mitään joukkoon taittaakseni happamuutta.

Vierailija
5/63 |
13.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

rahkaa anything goes

jäisiä marjoja

pilkkubanaani on hyvä, tulee makeutta

loraus hunajaa

ripaus vaniljasokeria

maitoa tai mehua

kaikki sekaisin blenderissä



Tätä mä juon viikottain varsinkin semmoisissa väleissä kun ei enää kerkiä syödä kunnon ruokaa kun on jumppa tms tulossa.

Vierailija
6/63 |
13.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

vaniljajugurttia ja sekaan laitan mustikoita. Jugurtissa on proteiinia melkein yhtä paljon rahkassakin, tosin myös sokeria, ellei sitten käytä sokeritonta versiota.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/63 |
13.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli Lidlin "tuhdimmassa" rahkassa on 4,4% rasvaa. Enemmän siis toki kuin muiden kitkerämmissä ja terveellisemmissä rahkoissa. Kuitenkin kalorimäärää on vain sen verran vähemmän, että ainakaan minulla ei ole tämä haitannut yleistä ruokavaliota mitenkään.



Tuo rasvaisuus taittaa kitkeryyden pois.

Vierailija
8/63 |
13.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli Lidlin "tuhdimmassa" rahkassa on 4,4% rasvaa. Enemmän siis toki kuin muiden kitkerämmissä ja terveellisemmissä rahkoissa. Kuitenkin kalorimäärää on vain sen verran vähemmän, että ainakaan minulla ei ole tämä haitannut yleistä ruokavaliota mitenkään.

Tuo rasvaisuus taittaa kitkeryyden pois.

ed vast

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/63 |
13.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi aina vain makeaa?

Vierailija
10/63 |
13.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

kaksi kananmunaa, desi sokeria, ruokalusikallinen suolaa ja päälle pussillinen pistaasipähkinöitä ja punajuurikuutioita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/63 |
13.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

välillä menee jotenkuten alas kun sekoittaa 50/50 jogurtin kanssa.

Mielummin syön jogurttia soijarouheella tai raejuustoa tai vaikka ihan proteiinijuomaa.

Vierailija
12/63 |
13.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rahka jakaa mielipiteitä vähän kuin Aurajuusto eikä pidä väkisin yrittää syödä jos ei uppoa. Useimmiten rahkana Valion Pehmeä mutta muitakin aina vaihtelun vuoksi. Sekaan laitan esimerkiksi mustikoita, mehukeittoa, lusikallisen pilttiä, omenaaa kanelin kera tai banaania. Piltti jäänyt tosin nyt pois kun ei enää piltti-ikäisiä enkä viitsi itselleni ostaa. Banaani muussattuna esimerkiksi peittää tehokkaasti kitkeryyttä. Tietty jos kaloreita oikein tarkkaan laskee niin banaania kannattaa laittaa nuukemmin. Ananas ei ole minulla toiminut lainkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/63 |
28.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu, tykkään, olen syönyt rahkaa ihan lapsesta asti. Syön joskus ihan sellaisenaan, useimmiten laitan joukkoon pellavansiemenrouhetta, pakastemarjoja, pari lusikallista mysliä, raastettua omenaa, granaattiomenaa, ananasta... Siis ei yhtä aikaa noita kaikkia, vaan mitä sattuu kaapista löytymään.

Vierailija
14/63 |
28.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

syön erimerkkisiä, sekoitan joukkoon vauvojen  hedelmäsoseita :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/63 |
28.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="13.01.2013 klo 17:10"]

kerman kanssa syöviä. Enkä itse koskaan sekoita mitään joukkoon taittaakseni happamuutta.

[/quote]

Kermojen ja makeiden lisukkeiden kanssa jälkiruokaa. Ihan hyvää, mutta syödään harvakseltaan.

Rahka menee ihan sellaisenaan, kun tottuu. On jopa hyvää, syön Valion pehmeää. Rahkaa, pakastemarjoja, banaania ja vähän vanilliinisokeria= ihana pirtelö. Tähän voi lisätä vaikka vähän kauraryynejä, niin pitää hyvin nälkääkin. Syön rahkaa jossain muodossa lähes päivittäin 

 

Vierailija
16/63 |
28.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä tuo "siis" tekee otsikkosi alussa?

Vierailija
17/63 |
28.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön rahkani sellaisenaan...ja maistuu hyvälle...jos herkuttelen lisään marjoja tai ananasta..mut happamuus ihan ok..ja luonnonjugurtit ja turkkilaiset syön myös selkaisenaan..makeutetut jugut on niin äklöjä..ne vois sopia jälkkäriks mut ei muuten..ja ne makeutetut rahkat hyi olkoon...mut kaikilla eri makuaistit ja hyvä niin..itse en lisää sokeria koskaan mihinkään enkä edes omista sokeria kaapeissani.. siks ehkä sen maistaa niin herkästi..tykkään kuitenkin vahvasta mausta ruuissa esim oliivit, sitruuna ja homejuusto on ehdottomia lemppareita, joita monet ei voi sietää..mausteiset ruuat on hyviä kans..

Vierailija
18/63 |
28.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

 

En treenaa, mutta tykkään rahkasta. Marjat parhaita rahkan kanssa, mutta eniten syön rahkaa johon sekoitan puoli prk-purkki hedelmä/marjapilttiä. Tämän hetken suosikki ruusunmarja-vadelma ja metsämarjat. Mango myös hyvää..Tämä versio on helppo ottaa töihin mukaan eikä tarvii sulatella marjoja ym... Eniten menee Ehrmannin rahkaa, Valio ok myös..

Vierailija
19/63 |
28.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeileppas Islantilaista Skyria, täydellistä ja monia makuja:

Vierailija
20/63 |
28.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisään maustamattomaan rahkaan tummaa sokeroimatonta kaakaojauhetta ja ripauksen steviaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme viisi viisi