Ohje katkarapukimaraan
ohje cittarin kaltaiseen katkarapukimaraan:
2 keltuaista
makeaa sinappia n. 2tl
rypsiöljyä
ketsuppia n.1rkl
hakattua tilliä
paprikajauhetta
aromisuolaa
2 pussia pakastekatkiksia siis n.400g
vatkaa keltuaisetja sinappi vatkaimella vaaleaksi vaahdoksi ja ala lisätä öljyä kokoajan vatkaten kunnes se on todella paksua majoneesia.lisää ketsuppi,tilli,paprikajauhetta n.1tl ja aromisuolaa n.3tl.sulata ja valuta katkaravut hyvin,purista niistä neste jotta kimara ei vetisty...lisää rapujen joukkoon majoneesia kunnes se mielestäsi on sopivan tuhtia leivän päälle keoksi ja anna maustua jääkaapissa noin tunti jos jaksat odottaa=)on samanmakuista kuin kotikeittiöllä...
Meillä Cittarin katkarapukimara kuuluu herkuttelupäiviin. Se on taivaallista esim. patongin ja juuston päällä. Joulupöytään sopii myös oikein hyvin. Katkarapukimara kuuluu Cittariin perinteisiin ruokiin tuoretiskillä. On kallista mutta äärimmäisen hyvää! Jos ei ala itse väkertämään aluasta niin kannattaa hakea sieltä. Meillä läheisessä K-marketissakin on aina katkarapukimaraa myynnissä.
Iloista joulua!
Mä pidän kimarasta enemmän ilman omenaa.