Lue keskustelun säännöt.
Miten teette uunijuurekset?
01.11.2012 |
Laittakaapa herkulliset vinkit kehiin, mikä öljy olis paras =)
Kommentit (7)
+ voitelen vuoan ensin voilla, näin juurekset ei tartu vuokaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Valkosipulia, ehkä vähän rosmariinia ja timjamia. Vähän balsamicoa. Merisuolaa.
Vaihtoehtoisesti soijaa. Sopii myös lihan marinointiin!
ostetaan juurekset kaupasta, pilkotaan vuokaan ja heitetään sekaan oliiviöljy, hunaja, salt o. peppar, yrttejä sen mukaan mitä juureksia sattuu olemaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
mä pidän. Varmaan jotain 45 minuuttia - tunti. Riippu tietysti, minkäkokoisia paloja.
niin tuohonkin.
Sen mukaan mitä juureksia vuoassa on niin valitsen yleensä jonkun yrtin, esim. timjami tai rosmariini tai oregano mitä laitan myös.
Eli ihan niin teen, että uunivuokaan lohkotut juurekset, päälle reilusti oliiviöljyä, hienonnetut yrtit sekä suolaa ja mustapippuria. Sekoitetaan hyvin. Joillekin juureksille kuten jos on lanttua niin laitan vielä vähän juoksevaa hunaajaa siihen päälle, sitten uuniin.