Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten teette uunijuurekset?

Vierailija
01.11.2012 |

Laittakaapa herkulliset vinkit kehiin, mikä öljy olis paras =)

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
01.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin tuohonkin.



Sen mukaan mitä juureksia vuoassa on niin valitsen yleensä jonkun yrtin, esim. timjami tai rosmariini tai oregano mitä laitan myös.



Eli ihan niin teen, että uunivuokaan lohkotut juurekset, päälle reilusti oliiviöljyä, hienonnetut yrtit sekä suolaa ja mustapippuria. Sekoitetaan hyvin. Joillekin juureksille kuten jos on lanttua niin laitan vielä vähän juoksevaa hunaajaa siihen päälle, sitten uuniin.

Vierailija
2/7 |
01.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

+ voitelen vuoan ensin voilla, näin juurekset ei tartu vuokaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
01.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valkosipulia, ehkä vähän rosmariinia ja timjamia. Vähän balsamicoa. Merisuolaa.

Vierailija
4/7 |
01.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaihtoehtoisesti soijaa. Sopii myös lihan marinointiin!

Vierailija
5/7 |
01.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

170 astetta ja tunti?

Vierailija
6/7 |
01.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ostetaan juurekset kaupasta, pilkotaan vuokaan ja heitetään sekaan oliiviöljy, hunaja, salt o. peppar, yrttejä sen mukaan mitä juureksia sattuu olemaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
01.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

mä pidän. Varmaan jotain 45 minuuttia - tunti. Riippu tietysti, minkäkokoisia paloja.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kahdeksan yksi