Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kumpi parempaa graavikalaan? Merilohi vai kirjolohi?

Vierailija
11.10.2012 |

Unohdetaan nyt siika ja muut.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
11.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mielestäni merilohen liha kiinteämpää ja kirjolohi sitten vastaavasti pehmeämpää. Ihan makuasiaa. Jotkut ovat sitä mieltä kotimainen maistuu paremmalle.

Vierailija
2/4 |
11.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tykkään enemmän siis kirjolohesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
11.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

se on rasvaisempaa ja siksi parempaa

Vierailija
4/4 |
11.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse olen myös merilohen kannalla.

Siitä tulee parempaa. Se on helpompi siivuttaa.

Saa siis kauniimpaa jälkeä graavauksen jälkeen.

Ja se maku. Ja ulkonäöllisesti kauniimpi väri.