Lue keskustelun säännöt.
Alue: Aihe vapaa
Pystytteko hyödyntämään koko grillibroilerin?
11.10.2012 |
Oonko mä vaan tumpelo kun heitän aina luut ja nahan roskiin, pitäiskö niistä voida keitellä joku kanaliemi vai mitä häh?
Kommentit (3)
Ja ihanan rasvaista. :) mutta kylmänä en siihen pysty. Mut en oo ikinä kuullut että joku söin kanan luita sellaisenaan ?
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
eli luista, nahasta, mahd. lihanrippeistä. Lisäksi juureksia, mausteita. Tulee hyvä kanakeitto!
Liemi siivilöidään ja pakastetaan. On siis erittäin helppoa.
Alue: Aihe vapaa
Nimenomaan grillatun broilerin nahka on herkullista.
Olen minä joskus ne luutkin syönyt koivista, mutta silloin tarkoituksena oli vain voittaa veto ja saada ilmainen putkavollo. :)
Mutta tosiaan lihan lisäksi syön aina myös nahan.