Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voi vitsi että tein hyviä sämpylöitä!

Vierailija
07.10.2012 |

Enpä ole aikoihin leiponutkaan mitään,mutta tänään iski joku leipomisvimma :D

Tietty huomenna on ähky kun tulee syötyä vähän liikaa..

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
07.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

kotitekoiset sämpylät ja leipä ei oo ikinä hyviä enää seuraavana päivänä. Niillä vois pelata pesäpalloa jo huomenna tähän aikaan.

Vierailija
2/6 |
07.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

kotitekoiset sämpylät ja leipä ei oo ikinä hyviä enää seuraavana päivänä. Niillä vois pelata pesäpalloa jo huomenna tähän aikaan.

et ilmeisesti osaa vaan tehdä. Ja vinkkinä, on iloa pidemmäksi, kun ihan tuoreena pakastaa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
07.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mäkin tekisin mielelläni hyviä sämpylöitä! :-)

Vierailija
4/6 |
07.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

oon syönyt aikanaan itse tekemiäni (enää en ole 10 vuoteen viitsinyt vaivautua) sekä toisinaan muiden tekemiä, samanlaisia mauttomia jänttänöitä kaikki. Oli tekijä kuka vaan, vaikka te muut vastaajat. Ostan mieluummin kaupasta.

Vierailija
5/6 |
07.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

oon syönyt aikanaan itse tekemiäni (enää en ole 10 vuoteen viitsinyt vaivautua) sekä toisinaan muiden tekemiä, samanlaisia mauttomia jänttänöitä kaikki. Oli tekijä kuka vaan, vaikka te muut vastaajat. Ostan mieluummin kaupasta.

eikö nekään voi olla hyviä?

terveisin leipuri

Vierailija
6/6 |
07.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täksi illaksi ja huomisaamuksi vaan :)Ei tarvikaan viikkoa kestää.



En oikein voi laittaa ohjetta kun en mittaillut mitään..taikinan tein punaiseen maitoon,sekaan laitoin auringonkukansiemeniä,kurpitsasiemeniä ja kaurahiutaleita.Jauhoina käytin sämpyläjauhoja ja hitusen vehnäjauhojakin.



Pitkä kohotus kahteen otteeseen teki näistä varmaan niin pehmeitä. ap