Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pika! Tuleeko majoneesiin munan keltuainen vai valkuiasta??

Vierailija
29.09.2012 |

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
29.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja eikö se ollut niin, ettei saa pisaraakaan mennä valkuiaista joukkoon?

Vierailija
2/5 |
29.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja valuta öljy HITAASTI, ohuena nauhana joukkoon!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
29.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja eikö se ollut niin, ettei saa pisaraakaan mennä valkuiaista joukkoon?


Millä ajattelit pestä keltuaisen pinnassa olevan valkuaisen pois? Keltuainen on kalvon sisällä, ei valkuainen.

Ei kun valkuaiseen ei saa mennä pisaraakaan keltuaista, ei myöskään rasvaa jos aikoo tehdä valkuaisvaahtoa.

Vierailija
4/5 |
29.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja eikö se ollut niin, ettei saa pisaraakaan mennä valkuiaista joukkoon?

Vierailija
5/5 |
29.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja ennenkaikkea muista, että kaikki ainekset ovat huoneenlämpöisiä.

Jos majoneesi "leikkaa", otat uuden keltuaisen ja puhtaan kulhon ja vispilän ja vatkaat sen juoksettuneen seoksen siihen. Eli yksi varakananmuna huoneenlämpöön myös, kaiken varalta :)