Toscakakun säilytys ja säilyvyys
Apua, mammat! Meillä ei oikeastaan koskaan tehdä tai syödä makeita leivonnaisia joten en tiedä alkeitakaan näiden kanssa elelystä... Sain äsken ystävättäreltä itsetehdyn päärynätoscakakun foliovuoassa, ja se on aika isokin eli ei tule kerralla syötyä.
Miten tuon kanssa pitäisi toimia, laitanko sen jääkaappiin vai huoneenlämmössäkö pidän? Kauanko se yleensä säilyyn niin että on vielä hyvää?
Kommentit (2)
parempi laittaa jääkaappiin jos tiedät että menee päiviä ennen kuin saatte sen syötyä. Toki sen tai osan siitä voi pakastaakin.
Kyllä se säilyy vaikka viikon syömäkelpoisena jääkaapissa
Hyvä juttu, tulee sitten kahvin kanssa vähitellen syötyä :) Noloa että ihminen on voinut elää 35 vuotta tietämättä mitä tuollaisille leivonnaisille kuuluu tehdä!
t. ap
tiedät että menee päiviä ennen kuin saatte sen syötyä. Toki sen tai osan siitä voi pakastaakin.
Kyllä se säilyy vaikka viikon syömäkelpoisena jääkaapissa