Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kun voissa on rasvaa noin 75% niin mitä se loput on?

Vierailija
25.09.2012 |

vettä?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
25.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

maidostahan se voi tehdään.

Vierailija
2/6 |
25.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

voin tekee maidosta, niin eihän se maito pelkkää rasvaa ole, osa nesteestä poistuu tietenkin valmistusprosessin aikana tekee voin kirnulla tai isommilla koneilla. Suolatontakin voita on olemassa, leivontaa varten vaikka ei suomessa niin yleisesti käytetäkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
25.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

lehmähän ei lypsä voita;) millaisen matkan maito kulkee ennekuin voi paketti on kaupanhyllyllä ?

Vierailija
4/6 |
25.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

maidosta ja kirnutaan voiksi. Kermavaahto on tavallaan voin esiaste.

Vierailija
5/6 |
25.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siihen käytetään yleensö jotain luonnollista hapatetta.

Vierailija
6/6 |
25.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja vettä. Jos voin kirkastaa eli keittää niin silloin siitä saa sen vaalena sakan ( heran) ja veden pois.