Mitä laitette suppilovahverokastikkeeseen?
Kommentit (4)
Mausteeksi suolaa ja pippuria. Ehdottomasti ei suurustetta, kerma kyllä kiehuu kasaan.
Samoin teen kanttarellikastikkeen
Laitan teitenkin suppilovahveroita (pannulla "kuivatettuja"), vehnäjauhoja suurusteeksi, nesteeksi ruokakermaa, mausteeksi suolaa ja vähän pippuria; mustaa tai/ja valkoista. Joskus olen laittanut myös lirauksen fondia (härkä, kana, kanttarelli, ehkä kalakin).
Kaiken kaikkiaan käytän maltilla mausteita, sillä suppilovahveron maku on niin mieto, etten halua sitä peittää.
Herkullisia hetkiä!
En ainakaan kermaa. Jos maituotetta joskus laitan, niin sitten maustamatonta Violaa. Mieluummin kuitenkin vähän punasipulia ja nesteeksi tilkka soijakastiketta ja/tai punaviiniä. Pääasia on korostaa suppiksen omaa ainutlaatuista makua.
Suppiksia, sipulia, tomaattimurskaa, mustapippuria, pekonia. Saatan laittaa ihan vähän ruokakermaakin, ihan tosi-tosi-tosi vähän.