Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä laitette suppilovahverokastikkeeseen?

Vierailija
20.09.2012 |

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
20.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suppiksia, sipulia, tomaattimurskaa, mustapippuria, pekonia. Saatan laittaa ihan vähän ruokakermaakin, ihan tosi-tosi-tosi vähän.

Vierailija
2/4 |
20.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mausteeksi suolaa ja pippuria. Ehdottomasti ei suurustetta, kerma kyllä kiehuu kasaan.



Samoin teen kanttarellikastikkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
20.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan teitenkin suppilovahveroita (pannulla "kuivatettuja"), vehnäjauhoja suurusteeksi, nesteeksi ruokakermaa, mausteeksi suolaa ja vähän pippuria; mustaa tai/ja valkoista. Joskus olen laittanut myös lirauksen fondia (härkä, kana, kanttarelli, ehkä kalakin).



Kaiken kaikkiaan käytän maltilla mausteita, sillä suppilovahveron maku on niin mieto, etten halua sitä peittää.



Herkullisia hetkiä!

Vierailija
4/4 |
20.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ainakaan kermaa. Jos maituotetta joskus laitan, niin sitten maustamatonta Violaa. Mieluummin kuitenkin vähän punasipulia ja nesteeksi tilkka soijakastiketta ja/tai punaviiniä. Pääasia on korostaa suppiksen omaa ainutlaatuista makua.