Lue keskustelun säännöt.
Sacher- kakku mielipide?
04.07.2012 |
Olen tekemässä sacher-kakkua ja tällä kertaa en halua kostuttaa kakkua perinteisesti konjakin/rommin makuisella kostukkeella, vaihtoehtona joko kahvi tai appelsiinimehu. Tavallaan kahvi toisi kakulle vähän luonnetta, mutta kun täytteessä on aprikoosimarmeladia, suklaamoussea ja suklaakuorrute tuleeko lopputuloksesta liian ätläkkä? vai onko parempi kostuttaa kakku raikkaammin appelsiinimehulla? En osaa päättää. Mielipiteitä kiitos :)
Kommentit (3)
ja jättäisin suklaamoussen pois. Tykkään sacherissa siitä että se on vähän kompaktimpi kuin täytekakku.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jättäisin aprikoosimarmeladin pois:-)
Ei ehkä olisi aito sacherkakku, mutta mun mielestä paljon parempi ilman marmeladeja.
laita veteen aprikoosimarmeladia ja käytä sitä kostutusliemeneä. Teen aina noin ja ihanaa kakkua tulee.
Mielestäni Sacherissa ei saa olla muuta kuin aprikoosia ja suklaata muuten se ei ole Sacher vaan joku muu suklaakakku