Leipomisesta tietävän apua tarvitsen!
Ajattelit tehdä tämmösen: http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptit/108400-vadelma-sitruunajuustokakku
Mutta huomasin että siihen tulee mantelijauhoja aika paljon. En kaipais kakkuun tuota manteliaromia (marsipaani, amaretto yms.= yök!), joten maistuukohan tuo määrä vielä pahasti? Onko jotain mitä voisi laittaa sen sijasta tai joku ihan toinen pohja noihin täytteisiin?
Kiitos jo valmiiksi!
Kommentit (5)
Mantelijauho on enemmän niinku mantelilastut tai manteli sellaisenaan. Ei ne maistu marsipaanille.
pelkällä vehnäjauholla ja unohtaa sen mantelijauhon
jos pelkäät, ni korvaa se jauhoilla, voi kokeilla vaik korppu- tai grahan tai jopa ruisjauhoja
Okei, sitten olen aivan väärässä. Kiitos teille!
Ennemminkin vaikuttaa koostumukseen.
Marsipaani ja amaretto ovat aivan eri planeetalta makuineen kuin mantelijauhe. :) Maista sitä jauhoa sellaisenaan, aika neutraalia.