Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Leipomisesta tietävän apua tarvitsen!

Vierailija
12.06.2012 |

Ajattelit tehdä tämmösen: http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptit/108400-vadelma-sitruunajuustokakku



Mutta huomasin että siihen tulee mantelijauhoja aika paljon. En kaipais kakkuun tuota manteliaromia (marsipaani, amaretto yms.= yök!), joten maistuukohan tuo määrä vielä pahasti? Onko jotain mitä voisi laittaa sen sijasta tai joku ihan toinen pohja noihin täytteisiin?



Kiitos jo valmiiksi!

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
12.06.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ennemminkin vaikuttaa koostumukseen.



Marsipaani ja amaretto ovat aivan eri planeetalta makuineen kuin mantelijauhe. :) Maista sitä jauhoa sellaisenaan, aika neutraalia.

Vierailija
2/5 |
12.06.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mantelijauho on enemmän niinku mantelilastut tai manteli sellaisenaan. Ei ne maistu marsipaanille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
12.06.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

pelkällä vehnäjauholla ja unohtaa sen mantelijauhon

Vierailija
4/5 |
12.06.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos pelkäät, ni korvaa se jauhoilla, voi kokeilla vaik korppu- tai grahan tai jopa ruisjauhoja

Vierailija
5/5 |
12.06.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Okei, sitten olen aivan väärässä. Kiitos teille!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä viisi neljä