Lue keskustelun säännöt.
Leivonta-apua?
25.05.2012 |
Miksi rahka/kermaviilipäälysteiset piirakkani tuppaavat jäämään raaoiksi keskeltä?
Kommentit (2)
vaikka 15 minuuttia?
Mulla tuppaa jäämään suolaiset piirakat samalla tavalla raaoiksi, jos en esipaista niitä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tänään leivoin kakun, jossa pehmyt piirakkapohja, päälle raparperia ja mansikoita. Ne pyörittelin perunajauhoissa. Siihen pälle tuli läärä, jossa rahkaa, kookosmaitoa, limen mehua ja kananmuna.
Paistoin 200 asteessa ensin 45min jonka jälkeen oli vielä raaka ja paistoin vielä varmaan vartin. Sitten piiras alkoi olla päältä tumma, mutta yhä keskeltä ei tarpeeksi kiinteä.
Mitä teen väärin?
Ap