Lue keskustelun säännöt.
Ostin -30% naudan kotimaista ulkofilettä ja pistin pakkaseen.
23.05.2012 |
Olikohan järkevää? Tuleeko siitä kuitenkaan syötäviä pihvejä kun on pakastettukin?
Köyhän ei kai pitäisi ostaa halvalla...
Kommentit (4)
jonka liha raakana lojuu jossain tiskillä, mahdollisesti muoviin pakattuna.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jonka liha raakana lojuu jossain tiskillä, mahdollisesti muoviin pakattuna.
lihapadan kastikkeen kanssa ja sitten vasta pakastanut!!! Voithan tehdä sen toki nytkin. Itse en pakasta jos ostan -30% vaan teen heti ruuan. En ole huomannut mitään huomauttamista niistä lihoista, joita olen ostanut alesta. Olen kylläkin ostanut vasta 3x mutta hyviä olivat!!!
Eli nuo -30% pihvilihat on niitä parhaita. Eikä ne pakkasessa huonone ollenkaan, paitti jos ne viettää siellä yli kaks vuotta. Silloinkin makuun tulee vain pakkasen makua, mutta epäterveellistä se ei ole.