Saan maksuvapautuksen kerran pari vuodessa ulosottomieheltä. Kysyttävää?

Vierailija

Kommentit (7)

Vierailija

Perustuu ihan lakiin - ulosoton asiakkaalla on oikeus saada kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. Ideana on, että köyhälläkin pitää olla varaa ostaa lapsilleen joululahjat ja tehdä heidän kanssaan jotain kivaa kesälomalla.Minun mieheni saa 3 vapaata kuukautta, koska hänen yritystoimintansa lakkaa "luonnollisista syistä" osaksi vuotta.

Vierailija

Lainaus:

Perustuu ihan lakiin - ulosoton asiakkaalla on oikeus saada kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. Ideana on, että köyhälläkin pitää olla varaa ostaa lapsilleen joululahjat ja tehdä heidän kanssaan jotain kivaa kesälomalla. Minun mieheni saa 3 vapaata kuukautta, koska hänen yritystoimintansa lakkaa "luonnollisista syistä" osaksi vuotta.
mutta kun on pitkään ulosotossa, hajoaa tarpeellisia kodinkoneita, voi tulla silmä- tai hammaslääkäriin isoja laskuja jne., joita ei sillä omavastuuosuudella kateta.

Vierailija

Lainaus:

Esim. jos olisi pahoinpidellyt jonkun ja joutuisi maksamaan ulosoton kautta niitä korvauksia - voisi silti saada maksuvapaata?


Laki sanoo, että kaksi maksuvapaata kuukautta saa ja sillä selvä. Niinhän se on muissakin lainoissa.

Vierailija

jooo mutaa voi olla antamattakin, pitää kirjallisesti hakea.

Itse kyselin joskus 3 v sitten, rupesi urputamaan että ei lyhene plaa plaa. KErroin pari perus matemaattista toimitusta ja kuinka paljon velkani oli lyhentynyt edellisen 2v aikana.

RUpesi jo kihlakunnan voutikin ymmärtämään, tyhmä kun aasi.

Haistatin tosin siinä vaiheessa ja sanoin että en haluakkaan, rupesi oikeen tarjoamaan maksuvapaita kun huomasi että tämähän saattaa tietää jopa oikeuksistaan.

MUTTA TÄRKEIN KIRJALLINEN HAKEMUS JA KUNNON PERUSTELUT , ESIM KODINKONE YM HAJONNUT. Ei voi olla antamatta jos velka on lyhentynyt eikä mene vaan korkoihin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat