Itseäni alkaa jo viikon reissun aikana ällöttää ne aamupalapöydät hotellilla
Siksi mieluummin ostan itse kaupasta aamupalatarpeet jne ja syödään rauhassa huoneistossa. Isolla lapsiporukalla tosin All Inclusive on ihan ehdoton.
Kommentit (24)
Kun pöytä on riittävän monipuolinen, ei joka laatua edes jaksa syödä jokaisena aamuna.
Itse olen ollut hotelleissa, joissa valikoimat on järkyttävän suuret ja vaihtelee päivittäin, ei mitään mahkuja edes 2 viikon aikana maistaa kaikkea.
itse en tasan tarkkaan viitsis valmistaa yhtä kattavaa tai vaihtelevaa aamupalaa
Itse olen ollut hotelleissa, joissa valikoimat on järkyttävän suuret ja vaihtelee päivittäin, ei mitään mahkuja edes 2 viikon aikana maistaa kaikkea.
Ymmärrän jos vaihtoehtoja on tosi vähän, tyyliin vaaleaa paahtoleipää jacroissantteja kahvin tai teen kera, mutta jos on sellainen iso noutopöytä niin en kyllä tajua :) Yleensähän niissä on vaikka mitä, on (monenlaisia) kananmunia, kasviksia ja hedelmiä, jogurttia, mysliä ja muroja, useammanlaisia leipiä, levitteitä ja leikkeleitä, mehuja montaa sorttia jne että ei tartte montaa kertaa samoja juttuja syödä jos ei halua. Puuroa ei taida juuri pohjoismaiden ulkopuolella olla, joten oisko puuron puute se mikä ap:ta nyppii?
aamupalan, eikä kyllästytä! en tiedä millasissa AI paikoissa olette olleet, mutta kyllä yleensä tarjontaa on niiiiin hitosti, että 2 vkossa voi syödä joka aamu jotain erilaista. viimeks kun oltiin kreikassa, mä söin joka aamu erilaisen omeletin, esimerkiksi. tekivät jokaisen mieltymyksen mukaan.
Riippuu toki ihan hotellista. Me oltiin Bangkokissa Montien -hotellissa, joka on kuuluisa aamiaisistaan. Siellä oli valehtelematta useampi kymmenen eri ruokalajia, aamiasella sai myös monen eri maan lämmintä ruokaa, oma kokki teki pyynnöstä omeletteja jne..
on. En syö lihaa, muroista yms. en välitä. Syön leipää, vihanneksia ja mitä milloinkin on ollut croisanteja jossakin ja makeaa kakkua toisessa.
Hedelmiä on ollut hyvin tarjolla, sesongin mukaisia, joskus olisin toivonut vähän useampaa.
Olen kuitenkin ollut tarjontoihin tyytyväinen, perheelleni minua lukuunottamatta valtavat valikoimat, kinkkukääreitä, pekonia jne.
Ja yhdessä hotellissa aamiainen oli kuvattu vaatimattomasi, mutta minusta oli sekin oikein hyvä :)
vakioaamupalani eli croissantin ja kahvia, mieluiten cappuccinoa. MItään muuta en aamulla syö, vaikka olisi mitä tarjolla.
Matkoilla on jos jonkinlaiseen aamupalaan tullut törmättyä. Esim. Varsovassa aamupala kuului hintaan, sai valita 5 eri kokonaisuudesta minkä halusi ja sitten se tuotiin tarjottimella pöytään. Sitten taas Wienissä oli hieno hotelli ja aamiasbuffet oli taivaallinen, se oli enemmän laadukas brunssi eikä mikään "aamiainen". Tallinnassa yhden hotellin aamiaisbuffet taas oli hyvä mutta aika pelkistetty. Noista en kahta viikkoa jaksaisi syödä Wienin&Tallinnan kaltaisia aamupaloja, mutta Wienin aamupalaan en varmaan kyllästyisi edes parissa kuukaudessa.
Sama AI hotelleissa, on eri tasoisia hotelleja ja ruokia, pienellä googlaamisella saa selville mikä hotelli kannattaa varata ja mitä välttää.
Italiassa viimeksi tuoretta leipää leipomosta, gorgonzolaa ja loistavia makkaroita.
Ymmärrän jos vaihtoehtoja on tosi vähän, tyyliin vaaleaa paahtoleipää jacroissantteja kahvin tai teen kera, mutta jos on sellainen iso noutopöytä niin en kyllä tajua :) Yleensähän niissä on vaikka mitä, on (monenlaisia) kananmunia, kasviksia ja hedelmiä, jogurttia, mysliä ja muroja, useammanlaisia leipiä, levitteitä ja leikkeleitä, mehuja montaa sorttia jne että ei tartte montaa kertaa samoja juttuja syödä jos ei halua. Puuroa ei taida juuri pohjoismaiden ulkopuolella olla, joten oisko puuron puute se mikä ap:ta nyppii?
paikalliset makkarat ja juustot on niitä mitä itse himoitsen
etten pysty syömään kovin monipuolista tai runsasta aamiaista. Tarjontaan en ole koskaan ehtinyt kyllästyä.
Itse en koskaan juoksisi kaupoissa ostamassa aamupalatarvikkeita, lomalla kokkaa (ja tiskaa) muut.
joka syö päivän ruuat aamiaispöydästä pämppäämällä joka aamu joka laatua.
Jo keskitason hotellissa on usein vaihtoehtoja enemmän kuin teillä kotona koko vuonna!
joka syö päivän ruuat aamiaispöydästä pämppäämällä joka aamu joka laatua. Jo keskitason hotellissa on usein vaihtoehtoja enemmän kuin teillä kotona koko vuonna!
joskus hedelmän. Vaikka olisi vaihtoehtoja, niin juustoa ei ole kuin yhtä kahta lajia ja jotain leikkelettä josta en yleensä pidä
kyllästyt aamiaiseen vaikka et ole kova syömään aamuisin? Vai et ole kova syömään aamuisin, mutta haluat syödä aamulla paikallisia makkroita ja juustoja? Joko meillä on eri käsitys siitä millaista on kova aamulla syöminen (nuo ovat minusta aika tuhteja aamiaisella) tai sitten syöt tosi pieniä määriä, tyyliin 2 viipaletta makkaraa ja 1 pikku pala juustoa.
Mitä syöt Suomessa aamulla? Makkaraa ja juustoa? Vai jotain muuta?
En ole kova syömään aamuisin enkä syö puuroa
paikalliset makkarat ja juustot on niitä mitä itse himoitsen
Jollei ole joku 1* hotelli... Ja hotelleissa joissa olen ollut, on ollut enemmän kun 1-2 eri juustoa tarjolla, samoin leikkeleitä useita erilaisia, ja monesti vielä vähän eri juttuja eri päivinä.
Suomessa syön myös leipää aamulla. Lomalla haluan paikallisia herkkuja.
Kun pöytä on riittävän monipuolinen, ei joka laatua edes jaksa syödä jokaisena aamuna.