Rakkaat naiset, antakaa kauniita häävinkkejä pieniin häihin! :)

Vierailija

Me emme halua isoja juhlia, vieraita tulee max 30. Ei perinteisiä kirkko+juhlapaikkahäitä.Vihkijän haluaisimme kauniiseen paikkaan jossa sitten meidät vihitään. Mahdollisesti kirkossa siunaus, ei välttämätön samalle päivälle ja voimme käydä ko toimituksen myöhemmin kahdestaan. Juhlapaikkaa emme osaa päättää, melkein mikä vain voisi käydä; puistoa tai vene tai mikä vain!Kyseessä pitäisi olla erittäin rento ja kaunis tilaisuus, jossa saamme toisemme ja vieraat viihtyvät hyvässä seurassa. Toki jotain ruokailua myös, ei bändejä tai muuta sellaista.Saa antaa vinkkejä!

Kommentit (14)

Vierailija

Meillä on tänä vuonna, mutta en voi kovin tarkasti kertoa, ettei tutut tunnista :)Meillä on just pienet häät. Elegantti ja tyylikäs iltatilaisuus, jossa panostetaan musiikkiin tosi paljon: viulistit, pianisti ja kaksi ystävää laulavat: kirkossa herkempää, juhlapaikalla jazzahtavaa. Puistomiljöö ja wanha, upea kirkko meillä. Panostetaan laatuun vahvasti määrän sijaan mm upea miljöö, upeat esitykset, upea ruoka, erikoinen hääkakku ja ohjelmana tosin ruokailun ja musiikin lisäksi joitain puheita, kakun leikkuu ja seurustelua illallisella:) Oma tyyli on löytynyt, joten veikkaan, että tulossa on oikeat satuhäät!

Vierailija

aion järjestää ne Hänen kanssaan kahden, hyvin salaisesti. En ole vielä ilmoittanut Hänelle paikkaa. Toivottavasti ei pelästy, kun saa kuulla.

Vierailija

Tänä kesänä mahdollisesti meilläkin, kun keksittäisiin ensin mitä halutaan. Teillä on kuitenkin aika perinteinen kaava, eri tavalla toteutettuna, mutta meidän pitäisi keksiä kokonaan toinen kuvio, hankalaa :(Mietittiin jo sitäkin että viedään vieraat puistoon ja otetaan mukaan piknikeväät ja huopia istumiseen, mutta olisikohan se jo liian radikaalia :DEhdota sinä jotain, teille on tulossa kauniinoloiset häät!

Vierailija

Jos Helsingissä niin esim. Aino Ackten huvila tai Talvipuutarha voisivat sopia tarkoitukseen hyvin. Tai esim Katajanokan kasino tai vastaava tilausravintola. Meillä oli juuri tuollaiset kuvailemasi häät, vihittiin juhlapaikalla eikä kirkossa ja siellä sitten pienimuotoinen vastaanotto päivällisineen. Muutama musiikkiesitys oli, ei bändiä tai hassunhauskaa ohjelmaa tms. Arvokasta, kaunista, hillittyä, tyylikästä.

Vierailija

Ap kuulosti perinteiseltä tuo meidän häät, mutta niistä on tulossa supertyylikäs iltatilaisuus, jossa on juuri elementtejä, joita en viitsi paljastaa JOS joku tuttu sattuis lukemaan ;) Mutta katopas elizabet anne -hääsivusto ja sieltä nuo real weddings! IHANIA tarinoita, suosikkini on tuo Shabby chic -tyyli ja häät. Varmasti tuolta saat vinkkejä, siellä on puutarhahäitä ym. http://www.elizabethannedesigns.com/blog/En tiedä missä päin Suomea olette, mutta jos pk-seudulla, oma ehdotukseni teille olisi esim Mustion Linnan puistossa vihkiminen, Fiskarsin Ruukkimiljössä vihkiminen tai sitten jonkun romanttisen wanhan kirkon esim Sipoon kivikirkko, Hollolan kirkko tms etsiminen. Kirkko tuo vihkimiseeen aina paljon juhlavuutta, varsinkin jos haluatte juhlan olevan rento. Uskon että tuolta sivustolta saat parhaat vinkit!Onnea teillekin :)2

Vierailija

Pienet häät on pop :) Meillä oli hieman yli 20 vierasta. Juhlat pidettiin pienessä lomakodissa meren rannalla - miljöö oli ihanan rento ja kotoisa, ja paikka juuri sopivan kokoinen pienelle seurueellemme.Kun kemut ovat pienet, koristeidenkin yms. kaman väsääminen on helpompaa. Me teimme itse tuikkukynttilöille pöytälyhdyt erikokoisista lasipurkeista. Suuaukon ympärille kieputettiin karkeata juuttinarua ja purkkien pohjalle kaadettiin merisuolaa. Yksinkertaista ja tosi kaunista. Ruoka tehtiin melkein kaikki itse ja tarjoiltiin noutopöydästä, keittiötä pyörittämään oli palkattu pari opiskelijaa. Bändiä tms viihdykkeitä ei ollut. Isäni piti pienen puheen ja juhlaväestä löytyi musikaalisia yksilöitä, jotka esittivät laulun tai pari. Sentyyppinen simppeli "ohjelmanumero" voisi olla soma, jos satutte tuntemaan jonkun sopivan ihmisen.Pienissä juhlissa juhlapaikan kannattaa olla porukan koolle sopiva - liian isoissa saleissa voi tulla ankea fiilis. Puistohäät kuulostavat kyllä omalla tavallaan ihanilta, kuvittelin jo piknikin siihen tarjoiluksi! En kyllä tiedä, miten sen sujuvasti toteuttaisi :)

Vierailija

Nuo em. juhlapaikat on kyllä liian prameita, talvipuutarha olisi mahdollisesti ollut ainoa kiinnostava eikä sitäkään tällä hetkellä vuokrata yksityiskäyttöön (luin Hgin kaupungin sivuilta).Asumme aivan vanhan ja kauniin kivikirkon vieressä ja olemme sopineet ettemme vietä kirkkohäitä (meillä on lapsia jo, toinen ei kuulu kirkkoon jne). Juhlan ei tarvitse olla juhlava, vaan nimenomaan rento.Fiskars on kaunista aluetta, hieman ehkä liian kaukana kyllä. Meille maistraatti ja kotiin on liian arkista, mutta emme missään nimessä halua mitään juhlavia häitä kartanomiljöönssä (vaikka ne kauniit ovatkin, ei vain meidän tyyliset!).

Vierailija

soitamme molemmat orkesterissa, eli mitään vaikeuksia musiikkia saada paikalle ei ole. Emme vain nyt halua. Mieluummin rentoa keskustelua vieraiden kanssa.Aiomme ilman muuta tilata ruoat valmiina, oli sitten piknik vaikka kyseessä, kokkikin on valittu valmiiksi (lempikokkimme!). Koristelujen kannalta mietimme mahdollisuutta siitä, että luonto olisi kaunis ympärillä ja näin siitä ei tarvitsisi murehtia. Emme ole kumpikaan mitään näprääjiä enkä taatusti osaa itse askarrella ilman valmista ohjetta yhtään koristetta mihinkään.Olemmeko kenties haastavia vinkkien kanssa? :) Ei ole tarkoitus, kiitos kaikista vinkeistä jo tähän mennessä!

Vierailija

Olet saanut upeita vinkkejä, mutta se mitä haluatte on että menette puistoon istumaan puliukkojen kanssa ilman musiikkia ja koristeluja. Yrittäkää nyt väsätä edes sisäpiha- tai kuutamo- tai grillijuhlat, joihin näyttävät kukkakoristeet tms.

Vierailija

on Sumessa aika surkea ajatus, kun ikinä ei voi luottaa säähän.

Kiva piknikki kaatosateessa mutavellissä=(Toisaalta, sehän voisi olla oikealla asenteella haksukaakin =DJos ei ollut ongelmia saada musiikkia paikalle, niin kutsukaa häävieraat "minifestareille".

=)

Vierailija

Lainaus:

on Sumessa aika surkea ajatus, kun ikinä ei voi luottaa säähän.

Kiva piknikki kaatosateessa mutavellissä=(Toisaalta, sehän voisi olla oikealla asenteella haksukaakin =DJos ei ollut ongelmia saada musiikkia paikalle, niin kutsukaa häävieraat "minifestareille".

=)
En ole varmaan ikinä saanut yhteen viestiin noin paljon virheitä, johtuiskohan siitä että ei ole juuri nukkunut viime öinä =D

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat