Miten syötte Mignon munan?
Itse laitan ne jääkaappiin ja kuorin kylmänä koko munan.
Kommentit (7)
ja kurin kylmänä. Sit annan olla lautasella huoneenlämmössä ja veitsellä pilkon palasia.
alankin toimimaan samoin, nyt olen kuorinut ja syönyt niin että on paperissa, tulee sotkua aina.
En tykkää ollenkaan mausta, enkä siitä vaikeasta kuorittavuudesta.
on niiin hyvää, parasta pääsiäisessä!
Ei sitä mun mielestä ole vaikea kuoria, mutta toki toi jääkaappikylmyys helpottaa. Tykkään itse sen syödä vähän sulaneena, NAM!
Valmistus
Lähes alkuperäisellä reseptillä valmistettavia Mignoneita valmistuu vuosittain vajaat kaksi miljoonaa kappaletta. Ne valmistetaan käsityönä Fazerin Vantaan tehtaalla. Prosessi alkaa kuitenkin jo Piispanristillä Munakunnan kananmunapakkaamossa, jossa tyhjennetään Mignoneihin tarvittavia kananmunankuoria ympäri vuoden. Munakunnassa kananmunat rei'itetään, puhalletaan tyhjiksi, pestään ja kuivataan. Yhden munankuoren pesuun kuluu keskimäärin 30 litraa vettä ja ensimmäiset mikrobiologiset näytteet otetaan jo pesuvedestä. Munankuoret täytetään suklaamassalla hanasta, jonka jälkeen täyttöaukko suljetaan sokeritulpalla.[
on niin ällö!