Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten syötte Mignon munan?

Vierailija
07.04.2012 |

Itse laitan ne jääkaappiin ja kuorin kylmänä koko munan.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
07.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

on niin ällö!

Vierailija
2/7 |
07.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön.



Tero

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
07.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja kurin kylmänä. Sit annan olla lautasella huoneenlämmössä ja veitsellä pilkon palasia.

Vierailija
4/7 |
07.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

alankin toimimaan samoin, nyt olen kuorinut ja syönyt niin että on paperissa, tulee sotkua aina.

Vierailija
5/7 |
07.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tykkää ollenkaan mausta, enkä siitä vaikeasta kuorittavuudesta.

Vierailija
6/7 |
07.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

on niiin hyvää, parasta pääsiäisessä!



Ei sitä mun mielestä ole vaikea kuoria, mutta toki toi jääkaappikylmyys helpottaa. Tykkään itse sen syödä vähän sulaneena, NAM!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
07.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valmistus



Lähes alkuperäisellä reseptillä valmistettavia Mignoneita valmistuu vuosittain vajaat kaksi miljoonaa kappaletta. Ne valmistetaan käsityönä Fazerin Vantaan tehtaalla. Prosessi alkaa kuitenkin jo Piispanristillä Munakunnan kananmunapakkaamossa, jossa tyhjennetään Mignoneihin tarvittavia kananmunankuoria ympäri vuoden. Munakunnassa kananmunat rei'itetään, puhalletaan tyhjiksi, pestään ja kuivataan. Yhden munankuoren pesuun kuluu keskimäärin 30 litraa vettä ja ensimmäiset mikrobiologiset näytteet otetaan jo pesuvedestä. Munankuoret täytetään suklaamassalla hanasta, jonka jälkeen täyttöaukko suljetaan sokeritulpalla.[

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä neljä kolme