Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä voi tehdä naudan sisäpaistista????

Vierailija
23.03.2012 |

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
23.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pihvit ei siitä onnistu.

Vierailija
2/7 |
23.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pihvit ei siitä onnistu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
23.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

eli leikkaa paloiksi, paista palat pannulla ja mausta. Nesteen kanssa vuokaan, pitkäksi aikaa matalalla lämmöllä. Itse pidän mieluiten 3h mikäli tähän on aikaa.



Kaveriksi vaikka pataan juureksia, sipulia tms tai jos haluat makeamman version niin vaikka bataattia ja kuivattuja luumuja.



Liemeksi sopii lihaliemen sijaan myös vaikka ihan tavallinen olut ja laakerinlehti tai vaikka vähän punaviiniä/portviiniä. Alkoholi mureuttaa lihaa entisestään.

Vierailija
4/7 |
23.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aattelin ite siis että sellasia paksuja pihvejä ei kannata tehdä.

Vierailija
5/7 |
23.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli sellasena mötikkänä vaan sivelen kauttaaltaan marinadilla (ite tehdyllä).

Sit tökin terävällä veitsellä paitiin reikiä joihin laitan pikkupaloja valkosipulia.



Ja siitä sitten paisti uunivuokaan, ehkä pari tomaattia yms mausteeksi viereen ja joskus laitan vähä vettaki vuokaan että ei kuivaha :P



Tulee ihanaa :)

Vierailija
6/7 |
23.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

nyt tykästynyt ylikypsään, mehevänmureaan naudanlihaan, eli ota ihan ensimmäiseksi lihaan väri pannulla, sitten hierot pintaan hieman suolaa ja pippuria maun mukaan ja sitten lihan päälle kääritään tiukasti alumiinifolio. Jos haluaa vielä varmistaa, niin sitten vielä liha paistopussiin ja uuniin 3-4 tunniksi, lämpötila max. 150 astetta.



Valmis liha on sitten sellista pitkäsyistä mureaa, ihan haarukalla revittävää lihaa, jota vielä voi halutessaan kypsentää pannulla runsaassa voissa.



Tero

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
23.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

http://paleokeittio.wordpress.com/2011/10/08/hidasta-ruokaa/



Tosin sisäpaisti ei tarvitse ihan noin pitkää kypsytystä.



Tero