Sairaanhoitajat/ lähihoitajat, MILLAISESSA TYÖPAIKASSA OLET VIIHTYNYT??

Vierailija

Usein puhutaan huonosta työilmapiiristä, kuormittavasta vuorotyöstä ym...kun puhutaan hoitajien työstä..itse olen kokenut samoin:( millaisessa paikassa olet viihtynyt töissä? olis kiva kuulla myös positiiviisa kokemuksia..itsellänikään niitä ei hirveesti ole.t. vaihdanko kohta alaa...PS. ONKO KETÄÄN JOKA OIS LÄHTENYT IHAN MUIHIN TÖIHIN, MIHIN?

Kommentit (15)

Vierailija

jäin kokonaan pois töistä. ei kauhean positiivinen kokemus tämä. ja töissä olin pitkäaikaissairaiden osastolla, 3-vuorotyö. tällähetkellä en tiedä tulevaisuudesta, mihin töihin, tai vaihdanko alaa. toipuminen kesken.

Vierailija

no joo.. palkan takia käyn töissä. keskussairaala. toisaalta ihmisläheinen ns.lähellä sydäntä. vuorotyö ja pienet lapset väsyttää.

Vierailija

Parhaassa työyhteisössä missa olen ollut lähijohto on ollut tasapuolinen tyntekijoitä kohtaan. Työkaverit ovat joustaaneet jos esim. vaihtamalla tarvittaessa vuoroa. Jokaisen työntekijän vahvuudet tiedetään ja niitä on arvostettu. On pystynyt itse vaikuttamaan työnkuvaan ja työtehtävien suunnitteluun.Omia taitojaan on saanut käyttää ja onnistumista on saanut palautetta. Jos kaikki ei ole mennyt putkeen, siitäkin voi sanoa. Tietoa ja taitoa on jaettu ei pantattu. Tulokkaita on neuvottu ja perehdytetty kunnolla. Sijaisiset nähdään tärkeinä työryhmän jäseninä, yhtä arvokkaina kuin vakituisetkin. Työnohjausta on saanut jos siihen on ollut tarvetta. Os.n lääkärin kanssa yhteistyö sujuu mutkattomasti ja työnjako ollut selkeä. Jos on ollut ongelmia asioista on puhuttu ja yhteisesti sovittu.Jokainen voi itse vaikuttaa asenteellaan työyhteisön ilmapiiriin ja luoda positiivista henkeä mikä tarttuu.

Vierailija

mikä osasto on ollut kyseessä? uteliaisuudesta kysyn. meidän os:lla asiat on juuri päinvastoin, kuin mitä sä kerroit, ikävä kyllä:( tosi raskasta jo erittäin huonon ilmapiirin takia! ihanaa että tuollaistakin on.t. ap

Vierailija

Ja toimin ohjaajana päihde- ja mielenterveys palvelutalossa. Työ on lepposaa 2 vuorotyötä ja työkaverit ihania!! :) kannattaa miettiä mihin suuntautuu;)

Vierailija

Lainaus:

Ja toimin ohjaajana päihde- ja mielenterveys palvelutalossa. Työ on lepposaa 2 vuorotyötä ja työkaverit ihania!! :) kannattaa miettiä mihin suuntautuu;)
voitko kertoa työnkuvastasi? itse juuri tuollaisesta oon kiinnostunut. olen ollut psyk.os:lla sairaalassa, se oli aika kaukana mm. omasta arvomaailmastani. onko sinun työpaikalla sairaanhoitajia? itse olen sh. kiva kuulla että pidät työstäsi:)

Vierailija

Se miten ko. os.lla on tähän päästy. Työryhmä on toiminut pitkään yhdessä ja hioutunut ajan saatossa. Hyvä ja tasapuolinen esimies on ollut varmasti yksi tekijä, että tähän on päästy.

Vierailija

Tykkään työstäni tosi paljon, jopa siitä että työ on 3-vuorotyötä. Mutta pomo on perseestä. Pomo on kireä kuin viulunkieli, ei koskaan kysele mitään alaisiltaan ja vaikka kysyisikin, tekee juuri päinvastoin. Pomon vuoksi työilmapiiri on laskenut.

Vierailija

tykkään 3-vuorotyöstä, arkivapaita ja enemmän aikaa olla lasten kanssa kuin virka-aikatyössä, siitäkin kokemusta. Työilmapiiri rento. Ainut miinus siitä, että pomo ei ota vastuuta mistään, ts. haluaa vain olla mukava ja rento pomo, osastolla kaivattaisiin enemmän johtajaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat