kun keittää vadelmia, saako keitinveden käyttää?
vai pitääkö se noroviruksen pelossa kaataa pois?
tuoksuu hyvältä, oikein mehumainen. olisi kiva käyttää jälkiruokaan.
Kommentit (5)
sori, mut ihan pakko (ihan hyvällä, en irvailumielessä) kysyä, että millä ajatusketjulla tää kysymys syntyi?
tai siis... jos ne virukset tuhoutuu niistä vadelmista kuumentamalla, niin miksi ne säilyis siinä keitinvedessä samassa lämpötilassa?
vai oliko tää joku ajatus, että keittäessä ne virukset pakenee marjoista keitinveteen turvaan? :D
vai oliko tää joku ajatus, että keittäessä ne virukset pakenee marjoista keitinveteen turvaan? :D
Tais ap sekoittaa virusten tappamisen ryöäppäykseen.
Mä olen aina laittanut ne vadelmat vaan kattilaan ja keittänyt siltänään.
eli ihan minimissään sen 2min