Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

kun keittää vadelmia, saako keitinveden käyttää?

Vierailija
10.03.2012 |

vai pitääkö se noroviruksen pelossa kaataa pois?



tuoksuu hyvältä, oikein mehumainen. olisi kiva käyttää jälkiruokaan.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
10.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

eli ihan minimissään sen 2min

Vierailija
2/5 |
10.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
10.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

sori, mut ihan pakko (ihan hyvällä, en irvailumielessä) kysyä, että millä ajatusketjulla tää kysymys syntyi?



tai siis... jos ne virukset tuhoutuu niistä vadelmista kuumentamalla, niin miksi ne säilyis siinä keitinvedessä samassa lämpötilassa?



vai oliko tää joku ajatus, että keittäessä ne virukset pakenee marjoista keitinveteen turvaan? :D

Vierailija
4/5 |
10.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset


vai oliko tää joku ajatus, että keittäessä ne virukset pakenee marjoista keitinveteen turvaan? :D


Tais ap sekoittaa virusten tappamisen ryöäppäykseen.

Vierailija
5/5 |
10.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä olen aina laittanut ne vadelmat vaan kattilaan ja keittänyt siltänään.