Minkä verran syöt hotelliaamiaisella
Kommentit (17)
Tosin nyt viime vuosina on tullut käytyä niin paljon hotelleissa, että määrät on jo vähentyneet.
Ekalla työmatkalla joskus parikymppisenä heräsin tuntia ennen muita, että ehdin rauhassa syödä. En halunnut muitten näkevän, kuinka paljon oikeasti söinkään. Sitten kun muut työkaverit tulivat syömään, valehtelin että olin juuri itsekin tullut ja sen jälkeen jatkoin syömistä normaaliin tapaan...
Yleensä pärjään hotelliaamiaisella pitkälle iltapäivään.
Aina kuitenkin varaamme huoneen aamiaisella, irrallisena se kun voi maksaa 30 euroakin.
Silloin kun vaivaudun, juon maitokahvin ja lasin tuoremehua, croissantin jos on ja jotain hedelmää. Syön lounaalla sitten tukevammin.
Aina käydään syömässä, kun hotellissä yövytään. Syön paljon.
hirveasti semmoista, joka olis erityisesti mun mieleen. Syön kyllä mahan täyteen, mutten erityisesti himoitse mitään tiettyä. Syön paahtoleipää, munakokkelia, teetä, vihanneksia ja hedelmiä.
Kunnon satsi ettei tarvitse syödä viikkoon sen jälkeen.
... nautinkin siitä ja oikein odotan etukäteen, että pääsee herkuttelemaan. Maistan kaikkea mitä tekee mieli ja jos jotain oikein hyvää, haen lisääkin. Ähky päälle!
Normaali aamupalani: 2 isoa kupillista kahvia ja 2 leipää (margariinia, juustoa ja ehkä leikkelettä).
pärjää sitten pitkälle iltapäivään.
Otan tuoremehua, kahvia, leipää ja vihanneksia leivän päälle, silliä (nam!), munakokkelia ja pekonia jos on, jukurttia ja hedelmäsalaattia. Määrät ei ole isoja, mutta monta laatuahan tuossa on. Missään nimessä en jätä hotelliaamiaista väliin.
syön pari palaa leipää juustolla ja marmelaadilla. Otan hedelmän ja saatan syödä vielä jonkun leivoksen.
Joskus otan myös munakokkeliä paahtoleivän päälle.
hotelliaamiaiselle vuodessa ja kyllä, syön niin että napa ruskaa. Nautin.
eli kahvi, leipä, hedelmä ja lasi mehua.
Mutta en ahtaa enkä kasaa lautaselleni enempää kuin jaksan syödä ;)) Mukava päästä valmiiseen pöytään ja nautiskella niitä juttuja mistä tykkää. Hotellissa emme kovin usei ole, ehkä 1-2 kertaa kuukaudessa.
yleensä olen hotellissa vaan lomalla, ja silloin syön vähän tavallista enemmän ettei tarvitse heti olla etsimässä kauppaa/seuraavaa ruokapaikkaa. Mitään hillitöntä mättöä en kuitenkaan harrasta, vaan se enemmän voi olla esim. 1 leipä enemmän kuin normaalisti tms.
Tässä sellanen "normaali" :
1-2 karjalanpiirakkaa lisukkeineen sekä kurkkua/tomaattia/paprikaa.
pekonia ja munakasta läjä,
kahvia 1-2 kuppia
tuoremehulasi
lisäksi saatan ottaa letun/vohvelin.
En todellakaan kotona syö noin paljon:)
Noilla eväillä jaksaa pitkälle iltapäivään.
T:32v (painoa 62kg;)
hotellissa, joten aamiainen on menettänyt hohtonsa jo monta vuotta sitten.
Lautasellinen puuroa ja kuppi kahvia, sit menoksi. Ihan sama setti kuin kotona, muuten menee puoli päivää sulatellessa ja työpäivä on pilalla.
Lomillakaan en osaa enää nauttia aamiaisesta, toisaalta sääli, mutta eipä tule turhia kaloreita sitä kautta:)
Valitsen karppia purtavaa ja sen verran, että nälkä pysyy loitolla vähintään 5 tuntia. Munaa, pekonia, nakkia, juustoja, rehuja, hedelmäksi valkkaan jonkun sitruksen yleensä greipin. Kahvia puoli gallonaa.
Matkoilla aamiaisella niin jokaisena aamuna,
Tarjonnasta riippuu mitä syön ja minkä verran.
Maha täyteen, mutta ei ähkyä.
Matkustamme noin 5-6 matkaa vuodessa, joten sen verran.