Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tuolla toisessa keskustelussa vatvottiin taas penisten paksuutta, joten kannanpa korteni itsekin kekoon. Kuten huomaatte, sen tämä palsta tekee: ryhtyy miettimään asioita, joita ei normaalisti miettisi tai ainakaan pitäisi miettiä...Eli, miehelläni on erektion kovuudesta riippuen ympärysmitaltaan n. 11-11,5 cm paksu (tai siis ohut) penis. Koska olen ollut vain hänen kanssaan - ja koska olen tätä palstaa lukenut - olen ruvennut miettimään onko hänellä todella poikkeuksellinen penis. Varsinaisesti en tiedä, miksi tätä kysyn, kun en ole miestä vaihtamassa ja olen muutenkin onnellinen, mutta vastatkaapa jos kokeneemmat tiedätte. Minusta se ei ainakaan tunnu pieneltä eikä myöskään näytä ainakaan hänen vartalossaan pieneltä.

 • ylös 14
 • alas 5

Sivut

Kommentit (74)

itselläni on 13 cm ympärys ja olen aina kärsinyt sen ohuudesta. Varsinkin nyt synnytysten jälkeen pillu ei purista ohutta kulliani yhtään.

 • ylös 26
 • alas 15

Itsekin olen törmännyt jokusen kerran tuohon ns. optiseen harhaan - pienikin tosiaan voi näyttää yllättävän isolta hoikan miehen vartalossa. Ja kääntäen taas isolla korstolla täytyy olla keskivertoa isompi, jotta ei näyttäisi naurettavalta.

 • ylös 18
 • alas 2
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Noin 11 cm on tutkimusten mukaan suurinpiirtein keskiarvo eli miehelläsi ei todellakaan ole mikään oikku. Se näyttää minunkin silmään aika ohkaiselta, mutta sellaisia ne penikset vaan keskimäärin ovat. 13 cm on jo selkeästi keskimääräistä paksumpi. Itseasiassa ainakin silmämääräisesti 11 ja 13:n välillä on aika isokin ero. Pornoleffoissahan ei oikein tuollaisia keskimääräisiä näe koskaan.Kyllä 11 cm:llä luulisi ihan hyvin käytännössä pärjäävän jos kerran suurin osa saa pärjätä.

 • ylös 41
 • alas 2

Lainaus:

11 ja 13:n välillä on aika isokin ero.
Tuota samaa juuri itsekin olen miettinyt. Että jos vaikka joissain tutkimuksissa sanotaan keskimääräiseksi ympärysmitaksi 11-13 niin eihän tuossa ole mitään järkeä. 11 cm ja 13 cm ympärysmitta on peniksissä yhtä lähellä toisiaan kuin kuukausipalkoissa 2 000 ja

20 000 euron palkat... Käytännössä ja käytössä erittäin merkittävä ero.Toinen asia mitä olen miettinyt on se, miksi evoluutio on kehittänyt keskimääräisen peniksen ainakin itselleni liian ohueksi? Joku tieteellinen selityshän tällekin täytyy olla. Voiko se olla se, että lisääntymisen kannalta naisen nautinnolla ei ole ollut mitään merkitystä?

 • ylös 9
 • alas 10

niin ihmisillä olisi yhtä pienet vehkeet kuin apinoilla.

Lainaus:

Voiko se olla se, että lisääntymisen kannalta naisen nautinnolla ei ole ollut mitään merkitystä?


Sellainen tarkennus vielä aloittajalta, että jotkut tavallisista kondomeista eivät pysy miehelläni oikein päällä. Joten tässäkin valossa voi hieman miettiä, voiko tuo olla tavallinen koko - miksi tehtäisiin suurelle osalle miehistä liian isoja kondomeja?

 • ylös 17
 • alas 4

tosiasia on se että 11cm ympärysmitta on tilastollisestikkin todella ohut. Minusta tuntuu että aina hyssytellään, jos jollakulla miehellä on ns. pieni.. Se on toki aivan ymmärrettävää, koska se on niin arka aihe. (lue: naiset miettii olenko liian väljä)

Omien sinkkuvuosieni perusteellakin voisin sanoa että keskimääräinen penis on n. 13-14cm paksu ja 14-17cm pitkä. Ei sillä että olisin aina mittanauha kädessäni ollut, mutta näkömuisti on yllättävän tarkka.

Nykyisen mieheni ja toivottavasti lopullisen/viimeisen mieheni penis, on niin suuri verrattuna keskiarvoihin että se ei ole edes relevanttia tässä yhteydessä.Pienelläkin toki pärjää, kuten ap:kin kertoi olevansa onnellinen, niin ihmisestähän se on kiinni kuitenkin enemmän kuin pelkästä koosta.N26

 • ylös 8
 • alas 54

Lainaus:

tosiasia on se että 11cm ympärysmitta on tilastollisestikkin todella ohut.


tänne niin minäkin uskon. Sitten voin vastapainoksi linkitellä usemmankin ihan virallisen saitin, jossa todetaan, että tilastollisesti 10-12 cm on keskipaksuus ympäri maailmaa.

 • ylös 16
 • alas 2

Lainaus:

Lainaus:

tosiasia on se että 11cm ympärysmitta on tilastollisestikkin todella ohut.


tänne niin minäkin uskon. Sitten voin vastapainoksi linkitellä usemmankin ihan virallisen saitin, jossa todetaan, että tilastollisesti 10-12 cm on keskipaksuus ympäri maailmaa.


jos joku alkaa saivartelemaan. 10-12 cm on peniksen ympärysmitta.

Lainaus:

itselläni on 13 cm ympärys ja olen aina kärsinyt sen ohuudesta. Varsinkin nyt synnytysten jälkeen pillu ei purista ohutta kulliani yhtään.


Sellainen se pitää olla että pillu melkein repeää.

Vaikka itselläni ei tuota kondomin päällä pysymisen

ongelmaa olekaan,on nimittäin hyvän kokoinen terska.

Se on olennainen asia kondomin pysymiselle.

Eikä niinkään terskan koko,vaan se,että se on paksum

pi kuin siittimen varsi

Meillä kotona ei käytetä kondomeja,vain vieraissa.

Mittasin just oman kalun koon,levossa ympäryys 11cm ja silloin paksuus 3,5cm,erektiossa ympäryys 17cm ja paksuus silloin 5cm2

 • ylös 0
 • alas 36

Luin jostakin, että kondomien kokoluokitusta pitäisi muuttaa niin, että nykyinen tavallinen kondomi luokiteltaisiin isoksi ja s-kokoiset normaaleiksi. Oman penikseni ympärys on alle kymmenen senttiä. Mikään normaalikondomi ei kauaa pysy päällä. Olisi kait mukavampi, jos voisin valittaa kondomien pienuutta. Käytännössä kondomin pitää pysyä päällä ja siksi kondomin pitää olla ainakin ympärysmitaltaan sopiva. (Pienempi kuin peniksen ympärys.)

Marketin kondomeista Gamp tight (49mm) oli paras, mutta sen myynti on loppunut. S-koko on vain pari milliä kapeampi, mutta xs-koko jo yli sentin ympärykseltään pienempi. (Leveys 45mm) Monesti en ole huomannut eroa normaalikondomin (52mm) ja s-koon kondomin (49mm) välillä. Pois luistavat muutamassa minuutissa. Xs-kondomi on parempi mutta vaikeampi löytää. Mitat ovat ns. Euroopan standardin mukaisia. Kaukoidässä löytyy vaikka kuinka pieniä kondomeita (n.30mm leveitä)sehän tarkoittaa noin 20 mm paksua. Kondomin leveys ilmoitetaan ympärysmitta / 2 eli litistetyn kondomin leveys. Ei kellään ole 2 cm paksua kikkeliä edes kaukoidässä.

Kondomien kokosuosituksissa kondomin pitää olla ympärysmitaltaan aika paljon pienempi kuin penis.

(Vain tiukka kondomi pysyy päällä jos vielä hiukan venähtääkin aktin aikana..)

Itselläni on juuri 11 cm enkä ole ikinä edes ajatellut, että se olisi jotenkin erityisen ohut???? Pitääkö nyt sitten ruveta?????

 • ylös 12
 • alas 4

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla