Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Sulaako 500g jauhelihaklöntti jääkaapissa? Pitäis valmistaa se klo 16!

Vierailija
17.01.2012 |

Ehtiikö sulaa jääkaapissa? Otin sen aamulla sulamaan pakastimesta. Vai laitanko pöydälle sulamaan?

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
17.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaikka aika usein sulatetaan lihat pöydällä, kun ei muisteta ottaa illalla sulamaan :)

Vierailija
2/13 |
17.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä ollaan koko perhe hengissä Vaikka aika usein sulatetaan lihat pöydällä, kun ei muisteta ottaa illalla sulamaan :)


Ja jos tulee niin kiire, että joudun mikrossa sulattamaan, tulee sielläkin ihan hyvää, ihan normaalin näköistä raakaa jauhelihaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
17.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä ruokaa aiot tehdä? Laittaisin tiskipöydälle vaan sulamaan, sitten ehtii!

Vierailija
4/13 |
17.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toivottavasti ehtii sulaa, muuten pitää laittaa vielä mikroon mutta minulla lihoista tulee mikrossa ällöjä ja harmaita!

Vierailija
5/13 |
17.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toivottavasti ehtii sulaa, muuten pitää laittaa vielä mikroon mutta minulla lihoista tulee mikrossa ällöjä ja harmaita!

Vierailija
6/13 |
17.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

pakaste ehtii sulaa juuri sopivaksi huoneenlämmössä, miksi tuhlata sähköä hurisuttamalla mikrossa? Jos ei ehdi sulaa, loppuajaksi sitten mikroon. Taloudellisimmin sulattaa tietysti jääkaapissa, jota pakaste jäähdyttää osaltaan, mutta se täytyy laittaa sinne jo edellisenä iltana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
17.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos sulla ei ole sulatusohjelmaa, käytä pienintä mahdollista tehoa. Tai sitten tosiaan kuumaan veteen tiskialtaaseen.

Toivottavasti ehtii sulaa, muuten pitää laittaa vielä mikroon mutta minulla lihoista tulee mikrossa ällöjä ja harmaita!

Vierailija
8/13 |
17.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ota huoneenlämpöön

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
17.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta sulata jääkaapissa niin pitkään kuin voit ja loput mikrossa tai paistinpannulla (jos paistat jauhelihan). Pöydälle ei kannata laittaa sulamaan, köntin lämpimissä reunoissa alkavat bakteerit jyllätä heti!

Vierailija
10/13 |
17.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse aina unohdan ottaa ajoissa ja sitten on sama ongelma :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
17.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

mikrossa siitä tulee valkoinen ja outo

Vierailija
12/13 |
17.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta sulata jääkaapissa niin pitkään kuin voit ja loput mikrossa tai paistinpannulla (jos paistat jauhelihan). Pöydälle ei kannata laittaa sulamaan, köntin lämpimissä reunoissa alkavat bakteerit jyllätä heti!

Niin kaikki neste karkaa sieltä ulos ja tulee kuivaa kökköä. Mokro taas tekee siitä aika kuvottavaa mössöä.

Sulattaisin huoneenlämmössä mikrobeineen kaikkineen ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
17.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

mikrossa miedolla lämmöllä ja otat aina ne sulaneet reunat pois. kääntelet välillä. tulee passeli.



Tai sit laitat tiskialtaaseen lämmintä vettä ja paketin sinne lillumaan.Jos siis on ilmatiivis paketti.



jääkaapissa ei ehdi sulaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan seitsemän viisi