Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Meniköhän mun juustokakku pilalle?

Vierailija
17.11.2011 |

Käskettiin paistaa ensin 225 asteessa vartti ja sen jälkeen tiputtaa lämmöt 100 asteeseen. Sen jälkeen käskettiin paistaa kakkua vielä tunnin ajan, kunnes sen reunat ovat hyytyneet, mutta keskusta hytkyy.



Paistoin ensin sen vartin enkä kytännyt paistoa ja reunat tummui :(. Näyttää tosi herkulliselle (on kuin toscapiirakan väri), mutta eihän ne reunat voi enää hyytyä.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
17.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

mun ohjeella se on 200c noin 40-45min ja tulee semmoinen konditorian korkea kakku

Vierailija
2/4 |
17.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

aivan ihanaa. Ei ole vaan ennen ollut tota tummumisongelmaa.



ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
17.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

paistat yhtä tasoa alemmalla tai sitten laitat kakun päälle yhden arkin leivinpaperia suojaamaan pintaa. Älä käytä foliota tuohon, se kuumentaa entisestään.

Vierailija
4/4 |
17.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

paistat yhtä tasoa alemmalla tai sitten laitat kakun päälle yhden arkin leivinpaperia suojaamaan pintaa. Älä käytä foliota tuohon, se kuumentaa entisestään.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän seitsemän kuusi