Lue keskustelun säännöt.
Miten tehdä pyttipannu niin, etteivät perunat tartu pannuun?
17.11.2011 |
En ole koskaan osannut. Mulle tulee aina pannun pohjalle sellainen puolen sentin kerros palanutta perunaa, eikä ne palat ole sitten yhtään rapeita, kun se rapea kuori palaa siihen pannuun. Vinkkejä?
Kommentit (4)
valurautapannu? Paljon rasvaa, lämpötila pienemmälle.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ja nimenomaan ei saa pyörittää kokoajan, se jäähdyttää perunan pintaa eikä paistumista tapahdu
Mutta jotenkin ne aina tarttuu vaan kiinni. No en ole vissiin käyttänyt tarpeeksi rasvaa ja olen kyllä aina tehnyt isolla lämmöllä, eli pitää siis olla pienempi lämpö?
ap
Ei varasti tartu kiinni ja tulee hyviä