Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten tehdä pyttipannu niin, etteivät perunat tartu pannuun?

Vierailija
17.11.2011 |

En ole koskaan osannut. Mulle tulee aina pannun pohjalle sellainen puolen sentin kerros palanutta perunaa, eikä ne palat ole sitten yhtään rapeita, kun se rapea kuori palaa siihen pannuun. Vinkkejä?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
17.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei varasti tartu kiinni ja tulee hyviä

Vierailija
2/4 |
17.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

valurautapannu? Paljon rasvaa, lämpötila pienemmälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
17.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja nimenomaan ei saa pyörittää kokoajan, se jäähdyttää perunan pintaa eikä paistumista tapahdu

Vierailija
4/4 |
17.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta jotenkin ne aina tarttuu vaan kiinni. No en ole vissiin käyttänyt tarpeeksi rasvaa ja olen kyllä aina tehnyt isolla lämmöllä, eli pitää siis olla pienempi lämpö?



ap