Onko kukaan keittänyt itse maissivelliä vauvalle?
Kommentit (5)
mutta keitä maissijauhoista ei tärkkelyksestä
ite keitin vellin veteen ja lisäsin valmiiseen vellipohjaan korvike jauheen.. ei tarvii pelätä maidon pohjaan palamista
Tulee tosi nopeasti ja vaatii tarkkuutta, mutta suosittelen. Maissijauhopakkauksessa on resepti tai sitten googleta polenta.
Maissijauhoista, siis EI Maizenasta (joka on maissitärkkelystä!) vaan ihan oikeista maissijauhoista. Ohjetta ei kannata tuijottaa, sillä tuntuma tulee aika äkkiä. Itse keitin niin et laitoin ehkä 2dl vettä ja siihen jauhoa niin että tuli sakeahko velli (sakeutuu kypsyessään), lisäsin siihen sitten rintamaitoa. Huom. kannattaa tehdä velli/puuro niin että vispaa jauhot veden sekaan kierrevatkaimella.
testaan heti huomenna, jos se meidän vauvalle maistuis.
Ei siis maizenasta!