Pika! Makaronilaatikko. Kumpaa jauhelihaan chili- vai cayennepippuri?
Onko niillä todellisuudessa suurtakaan eroa?
Mustapippuri lopussa ja lisäpippuria tarvitaan.
Mitä muita mausteita muuten laitatte?
Kommentit (5)
jos maustan sen muulla kuin suolalla ja mustapippurilla.
Laitoin jo mausteiksi paprikajauhetta, mustapippuria ja rakuunaa (joka sattui käteen ennen basilikaa) sekä lisäksi tavallista sipulia, valkosipulia ja suolaa/ soijaa.
Laitetaanko makaronilaatikkoon mustapippuria? :D
Missähän umpiossa mä oon kokkailemaan oppinut... Teen itse nimittäin ihan Myllyn Parhaan pussin ohjeen mukaan, valkopippuria, paprikaa ja currya. Ja namia tulee :)
Kotona äiti tais laittaa pelkästään valkopippuria, hyvää oli sekin. Kannattaisko tota mustapippuria kokeilla?
Mä kyllä maustan makaronilaatikkoon(kin) tulevan jauhelihan sen kummempia arkailematta. Suolaa, mustapippuria, valkopippuria ja paprikajauhetta sekä juurikin chiliä tai cayennepippuria. Sekä basilikaa.
Jos on hallista haettu hyvää jauhelihaa, yritän jättää lihan maun paremmin esiin. Silloin vain suolaa, valkopippuria ja paprikajauhetta. Yleensä myös tuoretta basilikaa.
Lisäksi tietysti myös sipulia ja ehkä valkosipulia. Munkin mielestä valkopippuri on makaronilaatikossa "tärkeämpi" mauste kuin mustapippuri ja kuten edellä joku totesi, sitä kai reseptikirjojenkin mukaan siihen yleensä laitetaankin, toisin kuin mustapippuria.
Basilikaa, paprikajauhetta, valkosipulia, valko- viher- tai rosépippuria.