Apua, vispikermaa kastikkeeseen?
Niin, mies toi pyytämäni kuohukerman sijasta vispikermaa, mitä ei sais keittää.....onko joku käyttänyt, kokemuksia? Ei huvittais pilata suppilovahveroita väärällä kermalla.
Kommentit (8)
Jääkaapissa oli vain vispikermaa jäljellä. En uskaltanut ottaa riskiä ruuan pilaantumisesta/huonosta mausta, joten muutin lennossa reseptiä siten, että selvisin ilman kermaa. (Suppiskastike tosin on hankala tehdä ilman kermaa, joten ap:tä se ei taida auttaa).
Sori, musta ei ollut apua.
että lisäät lopussa ja kuumennat mutta et kiehumaan päästä?
Testataan, taidan tehä suuruksen ksvisliemeen ja lisätä kerman lopuksi.....
Ap
valion sivuilla vain kevytvispi ei taida soveltua ruoanvalmistukseen, kun muut vispit sekoitetaan lämpimiin ruokiin loppuvaiheessa.
http://www.valio.fi/tuotteet/kermat-ja-rasvasekoitteet/valio-vispikerma…
http://www.valio.fi/tuotteet/kermat-ja-rasvasekoitteet/valio-vispikerma…
kun taas Ingman® Vispikerma INTO (UHT)
Kestää keittämisen, haudutuksen ja uunissa paistamisen.
eri valmistaja vain. Jos ruokaan lisätään kermavaahtoa (esim joihinkin keittoihin), se lisätään tarjoiluastiaan ja ihan viime hetkellä ennen tarjoilua. Juokseva kerma lisätään ruokaan loppuvaiheessa ja sen jälkeen ruoka saa kiehahtaa.
että kevytvispi ei varmaankaan ole varsinaista kermaa ...
Tuli ihan hyvää, laitoin tosiaan aluksi kasvislientä, jonka suurustin ja sitten loppuvaiheessa vispikerman, jonka jälkeen annoin hautua vähän aikaa ja lisäsin suolan...ihan vähäsen se poreili keskeltä kun en vahtinut koko aikaa, muttei onneksi pilalle mennyt!
äläkä keitä enää kerman lisäämisen jälkeen