Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Apua, vispikermaa kastikkeeseen?

Vierailija
22.10.2011 |

Niin, mies toi pyytämäni kuohukerman sijasta vispikermaa, mitä ei sais keittää.....onko joku käyttänyt, kokemuksia? Ei huvittais pilata suppilovahveroita väärällä kermalla.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
22.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

äläkä keitä enää kerman lisäämisen jälkeen

Vierailija
2/8 |
22.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jääkaapissa oli vain vispikermaa jäljellä. En uskaltanut ottaa riskiä ruuan pilaantumisesta/huonosta mausta, joten muutin lennossa reseptiä siten, että selvisin ilman kermaa. (Suppiskastike tosin on hankala tehdä ilman kermaa, joten ap:tä se ei taida auttaa).



Sori, musta ei ollut apua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
22.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

että lisäät lopussa ja kuumennat mutta et kiehumaan päästä?

Vierailija
4/8 |
22.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Testataan, taidan tehä suuruksen ksvisliemeen ja lisätä kerman lopuksi.....

Ap

Vierailija
5/8 |
22.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

valion sivuilla vain kevytvispi ei taida soveltua ruoanvalmistukseen, kun muut vispit sekoitetaan lämpimiin ruokiin loppuvaiheessa.

http://www.valio.fi/tuotteet/kermat-ja-rasvasekoitteet/valio-vispikerma…

http://www.valio.fi/tuotteet/kermat-ja-rasvasekoitteet/valio-vispikerma…

kun taas Ingman® Vispikerma INTO (UHT)

Kestää keittämisen, haudutuksen ja uunissa paistamisen.

Vierailija
6/8 |
22.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

eri valmistaja vain. Jos ruokaan lisätään kermavaahtoa (esim joihinkin keittoihin), se lisätään tarjoiluastiaan ja ihan viime hetkellä ennen tarjoilua. Juokseva kerma lisätään ruokaan loppuvaiheessa ja sen jälkeen ruoka saa kiehahtaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
22.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

että kevytvispi ei varmaankaan ole varsinaista kermaa ...

Vierailija
8/8 |
23.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuli ihan hyvää, laitoin tosiaan aluksi kasvislientä, jonka suurustin ja sitten loppuvaiheessa vispikerman, jonka jälkeen annoin hautua vähän aikaa ja lisäsin suolan...ihan vähäsen se poreili keskeltä kun en vahtinut koko aikaa, muttei onneksi pilalle mennyt!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi seitsemän neljä