ööh, onko ne Ed Hardy romppeet suurtakin muotia?
Kommentit (9)
no ei ole mennyt,meinaan kun olin työ matkalla 2kk jenkkilässä ja utelin mikä on kuumin muoti brändi niin kyllä jokainen melkei vastas että christian audigier/ed hardy, ja farkuista true religion on muuten sika makee farkkumerkki
Mulla tulee Ed Hardysta aina mieleen Martina ja Esko.
no ei ole mennyt,meinaan kun olin työ matkalla 2kk jenkkilässä ja utelin mikä on kuumin muoti brändi niin kyllä jokainen melkei vastas että christian audigier/ed hardy, ja farkuista true religion on muuten sika makee farkkumerkki
Akateemiset ei Ed Hardysiä tai True Relgionia käytä:)
Onko tämä sarkasmia?
eiköhän kirjoitustyyli sen paljasta.Levikset on out samoin kokoomus.
Kertoo paljon, että facebookissa on ryhmä: Thanks to Ed Hardy I can recognize a moron
kerrostalolähiöiden sakista noista tuntuu diggaavan. Rumia ja mauttomia ovat!
Juu, white trash -muotia ovat. Karseita.