Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikron käyttö ruuan laitossa on vähentynyt, sillä saa kyllä hyvää ja aika nopeasti

Vierailija
12.09.2011 |

Mä teen sillä edelleen paahtopaistin, ruskistan vain pannulla pinnan ja sitten mikroon, esim. 700g painavaa kypennän 9 min, otan mikrosta ja käärin folioon, saa olla foliossa 15-30 min.



On sisältä punertavaa ja mehevää.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
12.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä valmista ihan uunissa pannulla ruuan jos on tarvetta siihen, mikro on hyvä lämmitykseen ja sulattamiseen.

Vierailija
2/2 |
12.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

oli muodissa. Oli mikrokeittokirjoja. Muistan tehneeni ainakin uuniperunoita mikrossa ja viipaleperuna-jauhelihalaatikkoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä viisi viisi