Nomnom, tuoreita maissintähkiä suoraan pellolta
itse kerättynä. Ei voisi maistua paremmalta!
Kommentit (15)
mietin samaa, mistä tietää että on kypsiä?
poimin itsekin tänään niitä pellolta ja ne pimppikarvat on pitkät ja ruskeat, keitin niitä 50 min ja syötiin. aika kovia oli mutta ihan hyviä!
ja kirjoittaa omnomnom jos joku on hyvää. se on muka niin COOL kirjoittaa silleen.
namnam on liian suomalaista.. heidän mielestä!
samoin jos kaveri on kylässä ei voi sanoa äidilleen ÄITI vaan pitää sanoa MUTSI että on cool.
Rasittava tämä "omnomnommomomom"-villitys. Se on ruotsia. "Nam" ja "Nami" ovat suomea.
mä olen jo kauan ihmetellyt tota omnomnom-villitystä. Kiva tietää, että se onkin ruotsia! :)
Ei meillä kukaan sano mitään idioottimaista omnnommonomononomonnomonon tai muutakaan skeidaa.
mietin samaa, mistä tietää että on kypsiä? poimin itsekin tänään niitä pellolta ja ne pimppikarvat on pitkät ja ruskeat, keitin niitä 50 min ja syötiin. aika kovia oli mutta ihan hyviä!
Kypsyyden voi kokeilla aukaisemalla niita vihreita lehtia (husks) ja puhkaisemalla maissinjyvaa. Jos siita valuu kirkasta nestetta maissi on raakaa, jos neste on sameata se on kypsa. Jos neste on paksua maissi on ylikypsaa.
Maissin voi laittaa kylmaan veteen ja kun vesi kiehuu maissi on valmista.
t.PrairieGirl
Viime vuonna mulla oli pari maissia, poimin ne kun "höytylät" oli menneet ruskeiksi(tällaisen ohjeen löysin), mutta siemenet eivät olleetkaan ehtineet vielä kehittyä.
Nyt on neljä hyvänkokoista maissia kasvamassa ja höytylät ruskeita, mutta mistä tiedän, onko ne kypsiä vai ei?