Karppaajat, mitä syötte jälkiruoaksi?
Siis silloin kun tekee mieli oikein hyvää suklaakakkua, Sacher-leivosta tai täytekakkua?
Kommentit (33)
oletko käynyt jo http://karppaus.info/resepti/ sivuilla tutkimassa reseptejä? Löytyy muistaakseni suklaakakkukin yms
Mutakakku
Villa Hakkarin suklaatorttu
Yleensä (jos ylipäätään tekee jälkkäriä mieli), mä tykkään eniten jostain raikkaasta marjavirityksestä. Marjarahkaa tai sitten ihan vaan marjoja kermavaahdon kanssa. Joskus sekotan marjoista, kermasta ja mascarponesta jälkkärin.
No minä juon puolen litran tölkin olutta aika useasti ns.jälkiruuaksi.
tiedän että kirjoitin väärin, mutta ne ovat tosi hyviä...tosin niissä on aika paljon hiilareita. ja ihan rahka sokerittomalla marjakeitolla on hyvää..
tiedän että kirjoitin väärin, mutta ne ovat tosi hyviä...tosin niissä on aika paljon hiilareita. ja ihan rahka sokerittomalla marjakeitolla on hyvää..
Olisit sitten kirjoittanut oikein jos tiedät että kirjoitat väärin typerys. : )
Tässä on nyt pikainen ohje karppaajille ja pähkinöiden ystäville, en todellakaan suosittele pähkinäallergikolle tätä.
maapähkinäöljyä
n. ½ kg broileria suikaloituna
1 sipuli viipaloituna
1 vs-kynsi hienonnettuna
parin sentin pätkä inkivääriä raastettuna
3/4 dl kanalientä
2 rkl tummaa sokeria
1 keltainen paprika suikaloituna
1 punainen paprika suikaloituna
pari kevätsipulia suikaloituna
reilut ½ dl cashewpähkinöitä paahdettuna
pari rkl (vaaleaa) soijakastiketta
suolaa
(chilikastiketta, mustapippuria)
(tuoretta korianteria)
1. Kuumenna öljy wokissa ja paista broilereita, kunnes ne ovat melkein kypsiä. Lisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja jatka paistamista kovalla lämmöllä hetki. Kääntele joukkoon kanaliemi ja sokeri.
2. Lisää paprikat ja kevätsipuli ja paista minuutti, pari, ja lisää sitten loput ainekset. Sekoita, kuumenna ja tarjoa riisin kanssa.
tiedän että kirjoitin väärin, mutta ne ovat tosi hyviä...tosin niissä on aika paljon hiilareita. ja ihan rahka sokerittomalla marjakeitolla on hyvää..
Olisit sitten kirjoittanut oikein jos tiedät että kirjoitat väärin typerys. : )
Tässä on nyt pikainen ohje karppaajille ja pähkinöiden ystäville, en todellakaan suosittele pähkinäallergikolle tätä.
maapähkinäöljyä
n. ½ kg broileria suikaloituna
1 sipuli viipaloituna
1 vs-kynsi hienonnettuna
parin sentin pätkä inkivääriä raastettuna
3/4 dl kanalientä
2 rkl tummaa sokeria
1 keltainen paprika suikaloituna
1 punainen paprika suikaloituna
pari kevätsipulia suikaloituna
reilut ½ dl cashewpähkinöitä paahdettuna
pari rkl (vaaleaa) soijakastiketta
suolaa
(chilikastiketta, mustapippuria)
(tuoretta korianteria)1. Kuumenna öljy wokissa ja paista broilereita, kunnes ne ovat melkein kypsiä. Lisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja jatka paistamista kovalla lämmöllä hetki. Kääntele joukkoon kanaliemi ja sokeri.
2. Lisää paprikat ja kevätsipuli ja paista minuutti, pari, ja lisää sitten loput ainekset. Sekoita, kuumenna ja tarjoa riisin kanssa.
tiedän että kirjoitin väärin, mutta ne ovat tosi hyviä...tosin niissä on aika paljon hiilareita. ja ihan rahka sokerittomalla marjakeitolla on hyvää..
Olisit sitten kirjoittanut oikein jos tiedät että kirjoitat väärin typerys. : )
Tässä on nyt pikainen ohje karppaajille ja pähkinöiden ystäville, en todellakaan suosittele pähkinäallergikolle tätä.
maapähkinäöljyä
n. ½ kg broileria suikaloituna
1 sipuli viipaloituna
1 vs-kynsi hienonnettuna
parin sentin pätkä inkivääriä raastettuna
3/4 dl kanalientä
2 rkl tummaa sokeria
1 keltainen paprika suikaloituna
1 punainen paprika suikaloituna
pari kevätsipulia suikaloituna
reilut ½ dl cashewpähkinöitä paahdettuna
pari rkl (vaaleaa) soijakastiketta
suolaa
(chilikastiketta, mustapippuria)
(tuoretta korianteria)1. Kuumenna öljy wokissa ja paista broilereita, kunnes ne ovat melkein kypsiä. Lisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja jatka paistamista kovalla lämmöllä hetki. Kääntele joukkoon kanaliemi ja sokeri.
2. Lisää paprikat ja kevätsipuli ja paista minuutti, pari, ja lisää sitten loput ainekset. Sekoita, kuumenna ja tarjoa riisin kanssa.
Tuollaistako karpit vetää jälkkäriksi??
Muuten ihan hyvä ohje varmaan, mutta ihmetyttää vähän.
terkuin se, joka kirjoitti cashew-pähkinöistä...
Tuollaistako karpit vetää jälkkäriksi??
Muuten ihan hyvä ohje varmaan, mutta ihmetyttää vähän.
Niin onko siinä jotain ihmeellistä, kun karppaa niin voi syödä niitä mitä on sallittuja niin paljon kuin haluaa ja mistään ei ole syytä tinkiä, näkisitpä joskus mitä syömme pääruuaksi.
Näillä ihanilla karppausohjeilla olen saanut jo pudotettua painoa kokonaiset 2Kg viimeisen 5 kuukauden aikana, helppoa kuin heinänteko.
mä kyllä tykkään että jälkkäri on makeaa..
en minäkään kyllä mitään broilerisotkua kävis jälkkäriksi vetämään. Pääruuaksi voisin kyllä tota syödä.
Näillä ihanilla karppausohjeilla olen saanut jo pudotettua painoa kokonaiset 2Kg viimeisen 5 kuukauden aikana, helppoa kuin heinänteko.
Kyllä toi karppaus sitten onkin tosi hyvin toimivaa!
tulee vaan mieleen että ilmeisesti karpit vetäsee sitten alkuruuaksi jotain kananpoikia ja sit pääruuaksi kokonaisen sian ja jälkkäriksi puolen kilon kanan.
Ja hyvää on ja paino tippuu!
terkuin se, joka kirjoitti cashew-pähkinöistä...
Väärinhän tuo menee edelleen, se kirjoitetaan yhteen ilman väliviivaa.
heheh oikeasti karppi syö jälkkäriksi:
kerma-rahka-makeutusaine - marjoja
marjoja ja kermavaahtoa
tummaa suklaataa
erilaisia pähkinöitä (syön mitä vain, en niissä laske hiilareita)
homejuustoja ja hilloa (joo niin pieniä määriä syön sokeria kyllä jos herkuttelen)
minä karppaan ja syön aamupalaksi yleensä tusinan kananmunia voissa ja pekonia, lounaaksi puolikkaan kanan, päivälliseksi kokonaisen kanan ja jälkkäriksi viel puolikkaan kanan. Iltapalaksi vedän jotain silavaa tai possua.
minä karppaan ja syön aamupalaksi yleensä tusinan kananmunia voissa ja pekonia, lounaaksi puolikkaan kanan, päivälliseksi kokonaisen kanan ja jälkkäriksi viel puolikkaan kanan. Iltapalaksi vedän jotain silavaa tai possua.
Sitten se nukuttaakin kivasti ja mukava mennä yöpuulle, janottaa vaan sikana nuo syömiset.
Se on myös hyvää, että paistaa pekonin runsaassa voissa ja lorauttaa päälle 5 dl kuohukermaa. Siihen voi lisätä vielä sen kokonaisen kanan, jos haluaa. Ja älkää unohtako voikahvia!
[quote author="Vierailija" time="20.08.2013 klo 16:19"]
Se on myös hyvää, että paistaa pekonin runsaassa voissa ja lorauttaa päälle 5 dl kuohukermaa. Siihen voi lisätä vielä sen kokonaisen kanan, jos haluaa. Ja älkää unohtako voikahvia!
[/quote] Aika moni taitaa näin tehdäkin, kun tuolla kadulla näitä 3 ihmisen levyisiä suominaisia - ja miehiä katselee . . .
No minä juon puolen litran tölkin olutta aika useasti ns.jälkiruuaksi.