Englannissa asuneet tai asuvat! Kerma-asiaa?
Nyt tulee tosi tyhmä kysymys, MUTTA:
Kun kaupoissa myydään sitä single tai double creamia, sekä sour creamia ja tietty ranskankermaa, niin miten vertaisitte niitä suomalaisiin kermoihin?
Eli jos ohjeessa sanotaan kuohukerma, niin onko se sitten toi double cream? Single on ilmeisesti vähän kevyempää ja sour cream sitten hapankermaa? Voiko sitä käyttää ruuanlaittoon?
Anteeksi, olen urpo :D
Kommentit (9)
ainakin tescosta. Double cream on vatkattuna paksumpaa kuin kuohukerma. Lisää 1/4 normi maitoa doublen sekaan ja saat kuohukermaa.
Suomessa kuohukerman rasvapitoisuus on 35g/100g.
Olen käyttänyt sitä kermaviilin sijaan, mutta vähemmän tai sekoittanut kermaa siihen. Clotted cream on si jo aika herkkua:-)
Mutta whipping cream ja double cream sopii molemmat vaahdotukseen, toinen on vain hiukan paksumpaa.
Irlannissa myydään yleensä myös nimellä Fresh (!) cream, ja kyllä sekin vatkaantuu vaahdoksi.
http://www.tesco.com/groceries/Product/Details/?id=262478920
on parempaa
Mutta whipping cream ja double cream sopii molemmat vaahdotukseen, toinen on vain hiukan paksumpaa.
Irlannissa myydään yleensä myös nimellä Fresh (!) cream, ja kyllä sekin vatkaantuu vaahdoksi.
leivot, ni mitä muuta voi laittaa kun kuohukermaa, paitsi että Mascarponella voi korvata ei vatkautuvat ohjeet, se on paksua, hyvänmakuista, ja rasvaista, mutta ei vaahtoonnu. Sourcreamin tilalla olen käyttänyt ranskankermaa.
Tarkoitettu niinkuin jälkkäreihin tms? Kun siis tavoitteena on tehdä kermassa haudutettuja ruokia, mutta en oikein tiedä että mitä kermaa ostaisin.
Terveisin uusavuton ap:)
Tääl ei kyllä harrasteta kermashaudutettuja ruokia niinplajoa kuin Suomessa.
Tarkoitettu niinkuin jälkkäreihin tms? Kun siis tavoitteena on tehdä kermassa haudutettuja ruokia, mutta en oikein tiedä että mitä kermaa ostaisin.
Terveisin uusavuton ap:)
Double = tupla