Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Englannissa asuneet tai asuvat! Kerma-asiaa?

Vierailija
19.08.2011 |

Nyt tulee tosi tyhmä kysymys, MUTTA:



Kun kaupoissa myydään sitä single tai double creamia, sekä sour creamia ja tietty ranskankermaa, niin miten vertaisitte niitä suomalaisiin kermoihin?



Eli jos ohjeessa sanotaan kuohukerma, niin onko se sitten toi double cream? Single on ilmeisesti vähän kevyempää ja sour cream sitten hapankermaa? Voiko sitä käyttää ruuanlaittoon?



Anteeksi, olen urpo :D

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
19.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Double = tupla

Vierailija
2/9 |
19.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ainakin tescosta. Double cream on vatkattuna paksumpaa kuin kuohukerma. Lisää 1/4 normi maitoa doublen sekaan ja saat kuohukermaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
19.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomessa kuohukerman rasvapitoisuus on 35g/100g.

Vierailija
4/9 |
19.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen käyttänyt sitä kermaviilin sijaan, mutta vähemmän tai sekoittanut kermaa siihen. Clotted cream on si jo aika herkkua:-)

Vierailija
5/9 |
19.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta whipping cream ja double cream sopii molemmat vaahdotukseen, toinen on vain hiukan paksumpaa.

Irlannissa myydään yleensä myös nimellä Fresh (!) cream, ja kyllä sekin vatkaantuu vaahdoksi.

Vierailija
6/9 |
19.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

http://www.tesco.com/groceries/Product/Details/?id=262478920

on parempaa

Mutta whipping cream ja double cream sopii molemmat vaahdotukseen, toinen on vain hiukan paksumpaa.

Irlannissa myydään yleensä myös nimellä Fresh (!) cream, ja kyllä sekin vatkaantuu vaahdoksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
19.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

leivot, ni mitä muuta voi laittaa kun kuohukermaa, paitsi että Mascarponella voi korvata ei vatkautuvat ohjeet, se on paksua, hyvänmakuista, ja rasvaista, mutta ei vaahtoonnu. Sourcreamin tilalla olen käyttänyt ranskankermaa.

Vierailija
8/9 |
19.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarkoitettu niinkuin jälkkäreihin tms? Kun siis tavoitteena on tehdä kermassa haudutettuja ruokia, mutta en oikein tiedä että mitä kermaa ostaisin.



Terveisin uusavuton ap:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
19.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tääl ei kyllä harrasteta kermashaudutettuja ruokia niinplajoa kuin Suomessa.

Tarkoitettu niinkuin jälkkäreihin tms? Kun siis tavoitteena on tehdä kermassa haudutettuja ruokia, mutta en oikein tiedä että mitä kermaa ostaisin.

Terveisin uusavuton ap:)