Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten vaikeaa voi olla ranskalaisten paistaminen uunissa?

Vierailija
01.08.2011 |

Ensin ne oli koko ajan liian plöröja ja sitten yhtäkkiä kuivia koppuroita. Miten saatte ne onnistumaan?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
01.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Antamalla niiden lojua siellä pakastealtaassa.

Vierailija
2/8 |
01.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kun annat sulaa huoneenlämmössä ja sitten laitat kulhoon johon lisäät 3rkl öljyä ja sitten uuniin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
01.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

sekoitus parikertaa. Ja aina niitä suoria ei niitä paksuja haitareita.

Vierailija
4/8 |
01.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

aika harvoin teen ranskalaisia mutta se olisi niin helppo ruoka ja pienelle porukalle ei aina viitsi tehdä monimutkaista ruokaa, kun senkin saa yleensä yksin syödä :)

Vierailija
5/8 |
01.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

saa hyvät. Meidän mikrossa automaattinen ranskalaisten valmistustoiminto.

Vierailija
6/8 |
01.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kerran kokeilin paistaa öljyssä ja kamala ritinä oli.

Sulata ensin ja kuivaa kosteus pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
01.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kaikki muut merkit mitä oon kokeillu on just tollasia.

Vierailija
8/8 |
01.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannibaali!! :D

Oisit nyt ees sanonu et ranskalaisten perunoiden....