Miten vaikeaa voi olla ranskalaisten paistaminen uunissa?
Ensin ne oli koko ajan liian plöröja ja sitten yhtäkkiä kuivia koppuroita. Miten saatte ne onnistumaan?
Kommentit (8)
kun annat sulaa huoneenlämmössä ja sitten laitat kulhoon johon lisäät 3rkl öljyä ja sitten uuniin
sekoitus parikertaa. Ja aina niitä suoria ei niitä paksuja haitareita.
aika harvoin teen ranskalaisia mutta se olisi niin helppo ruoka ja pienelle porukalle ei aina viitsi tehdä monimutkaista ruokaa, kun senkin saa yleensä yksin syödä :)
saa hyvät. Meidän mikrossa automaattinen ranskalaisten valmistustoiminto.
kerran kokeilin paistaa öljyssä ja kamala ritinä oli.
Sulata ensin ja kuivaa kosteus pois.
kaikki muut merkit mitä oon kokeillu on just tollasia.
Kannibaali!! :D
Oisit nyt ees sanonu et ranskalaisten perunoiden....
Antamalla niiden lojua siellä pakastealtaassa.