TV1 nyt klo23.20->: Katsokaa mitä sairas lihan mässäilymme saa aikaan!
Kommentit (13)
Sillä tarkoitetaan materiaa sielun kehittämisen sijaan.
Jenkkilehmät saa korvan taakse implantin josta vapautuu kasvuhormonia ->25% nopeampi kasvu.
ei ole niinkään sairaasta lihanmässäilystä, vaan siitä että pallolta pitäisi pyyhkäistä puolet väestöstä pois.
Kyllä jokin sota tai sairaus sen vielä onneksi hoitaa.
Ehkä me ei nyt aleta ihmisiä karsimaan vaan syötäis ne soijat ja maissit ite niin niistä riittäis varmasti kaikille. Eikä tulis metaanipäästöjä karjasta. Ei olis huono ajatus vaihtaa muutenkaan kasvisvoittoisempaan ruokaan. Edes päivä viikossa.
Ei olis huono ajatus vaihtaa muutenkaan kasvisvoittoisempaan ruokaan. Edes päivä viikossa.
Pakko antaa lapsille mäkkärirahaa. t. palsta mamma
Ja nyt yritetään tosissaan kehittää synteettistä lihaa. Haloo!
vielä lisääkin. Ongelma on se kuka syö ja mitä. Maapallolla kuolee parin sekunnin välein lapsi nälkään tai siitä johtuviin sairauksiin. Palstamamman lapsi ei mitenkään voi luopua edes yhdestä liha-ateriasta viikossa. Se viivästyttää lapsosen kasvua ainakin sekunnilla.
on sitä mieltä, että kasvisruokapäivä on pöyristsyttävä ajatus. Pierukaasujenkin aiheuttama tuuletustarvekin jo poistaa sen aiheuttaman mahdollisen hyödyn. Ja tämä tarina on tosi.
En tosin juuri koskaan lihaa, mutta ei voisi vähempää kiinnostaa pelastaako suupalaseni sata ihmistä toiselta puolen maapalloa. Ja jos pelastaakin, on luonnontuhoajia sadan ihmisen verran lisää. Ihmisiä on yksinkertaisesti aivan liikaa. Jos kaikista väkisin halutaan tehdä länsimaisia hyvinvoivia tuhlaajia, niin ei siinäkään ole mitään järkeä.
Katsoin taannoin esim. dokkarin kalastuksesta, se on aivan pöyristyttävä elinkeino. Meille näytetään uutisissa kuvia miten kauheat pikumustat pakolaiset taas tunkee laumoina sisiliaan. Se mitä ei näytetä on monikansallisten yhtiöiden jättimäiset troolarit, jotka tulee ja vie mennessään kalat ja tuhoaa vielä kiitokseksi merenpohjan. Siinä menee rannikon asukkailta tuhatvuotinen ruoanlähde ja elinkeino. Ja sitten ne saatanat yrittää tunkea meidän hyvinvoinnista nauttimaan, kele.
Lähiruokaa!
Mua epäilyttää eniten juuri nuo brassilihat, ja yleensäkin kaukomailla kasvatetut lihat yms. Joskus katsoin ohjelman jossa näytettiin kuinka thaimaalaisessa katkarapukasvattamossa syötettiin niille antibiootteja....hyi.
Tuskin se niin vaarallista on jos ostaa harvemmin noita ulkomaan lihoja kun pääsääntöisesti käyttää puhtaita raaka-aineita. Mutta onhan se hurjaa kun vertaa brassi-naudanulkofileen ja kotimaisen kilohintoja, kun se brasilialainenkin tuntuu lompakosa kummasti.
Ehkä me ei nyt aleta ihmisiä karsimaan vaan syötäis ne soijat ja maissit ite niin niistä riittäis varmasti kaikille.
Tuo on varma tapa karsia väkimäärää. Soija on valtaosin gm-soijaa, ja näin ollen poisa ainakin omasta ruokavaliostani. Maissi nyt on vain elintarviketeollisuudelle helppoa ja halpaa tärkkelystä ja aiheuttaa jalostettuna ylipainoa, diabetestä ja maksakirroosia. Eihän noista kumpikaan kuulu nautojenkaan luonnolliseen ruokavalion. Nauta syö heinää jota ihminen ei voi millään käyttää ravinnokseen. On teollisuuden, eilihansyönnin, syytä, että soijaa ja maissia syötetään eläimille, jotka sairastuvat moisesta saastasta ihan siinä missä ihmisetkin. Niin kauan kun tällä maapallolla on vara käyttää ruoanviljelyyn kelpaavaa maapinta-alaa (bio)polttoaineiden kasvattamiseen ei kenenkään tarvitse tulla jauhamaan mulle lihansyönnistä.
en pääse tv:n eteen mut oon monesti miettinyt kuinka kauheesti kaadetaan metsiä karjan kasvattamista varten, saati sitten soijan ja maissin viljelemiseen niiden rehuiksi. Paljonkohan soijaa ja maissia menee että saadaan 100g lihaa?