Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Suklaakuorrutus ei-kiiltävä, vaikuttaako makuun?

Vierailija
03.06.2011 |

Tein juhliin suklaakakun ja kuorrutteesta tuli ei-kiiltävä, jotenkin... jauhoinen. Kehtaakohan tuota tarjota... Vesihauteessa sulatin kuten aina ennenkin, en ymmärrä mikä meni vikaan.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
03.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kylmäsäilytys vetää kuorrutuksen mataksi, jopa harmahtavaksi joskus, olen huomannut. Huoneenlämmössä pysyisi kiiltävänä.

Vierailija
2/3 |
03.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kiiltävä. Outoa.



ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
03.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

JO pisara vettä tekee tuon. Helpoin tapa sulattaa suklaa on mikro!

Mutta ei vaikuta makuun ,pelkästään rakenteeseen.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kuusi kaksi