Suunitelkaa mulle 40v buffet menu, joku raikas mutta ruokaisa, Kiitos!
Kommentit (6)
Suomi - erilaisia kaloja, kuten savusilakoita, silakkarullia, graavia siikaa, palvilammasta, sieniä eri muodoissa, ruisleipää, karjalan- tai muita Itä-Suomen piirakoita. Lähi-Itä - marinoituja paprikoita ja munakoisoja, ohrarieskaa tai pitaleipiä, tzatzikia, hummusta, baba ghanoushia, tabboulehia, lampaanpaistia, sardiineja. - Etelä-Ranska ja Italia - monista kaloista, simpukoista ja katkaravuista tehty, tomaattipohjainen keitto, tapenadea, pestoa ja muita tahnoja, kunnollista maalaisleipää, juustoja, salamia. Lisäksi kaikille runsas salaatti jossa kevään mukaisesti parsaa, retiisejä, kevätsipuleita ja hyvä vinaigrette.
perushöttöä, haussa vähän uudempia ja juhlavampia makuja. Ei siis mielellän mitään lihapullia, juustoja ja tuc-keksejä ym. Ehkä jotain kivoja saalaatteja ja miksei kaloja tai leikkeleitäkin voisi olla jos hyviä ideoita löytyy. Jälkkäri on jo varma, se on Limevalkosuklaakakku :)
ap
ihania ohjeita joka lähtöön. Kansi sellainen, jossa on vdelmatäytekakku.
paljon sulle kolmonen tuosta linkistä! En ole ap, mutta kesäjuhlia tulee varmasti järjestettyä. Tuossa oli tosi kivoja ideoita.