Voiko perjantaina ostettua loimulohta vielä syödä?
On ollut +4 asteisessa jääkaapissa siitä lähtien.
Kommentit (6)
Rautavatsaiset syödä, mutta herkkävatsaisena en ottaisi riskiä. Tuskimpa siinä mitään vikaa vielä on jos on ollut noin kylmässäkin.
Toisaalta, söin juuri itse torstaina tehtyä jauhelihakastiketta...
Mä oon ennen ollut tosi herkkä heittää ruokaa roskiin mutta jossain vaiheessa söin reilu viikko sitten vanhaksi mennyttä ruokaa vahingossa ja maistui hyvältä eikä tullut mitään oireita. Aloin miettimään niitä päiviä silloin takemmin. Sen jälkeen olen katsonut miltä näyttää, onko valmistus pvm. viikkoa vai puoli vuotta aikaisemmin, onko tuote ollut koko ajan kylmässä jos sillä sen paikka on jne. Etenkin suolaiset ja hapanmaitotuotteet säilyy pitkään. Teen mm. viikko sitten parasta ennen päivänsä ohittaneesta maitorahkasta rahkaa ja syö sitä parikin päivää.
Minulle kävi kerran niin että söin muutaman päivän vanhoja savusilakoita ja oksensin sen jälkeen rajusti. Sittemmin on tullut varottua vanhaa kalaa.
Mä varmaan söisin jos näyttää ihan ok:lta.