Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voiko perjantaina ostettua loimulohta vielä syödä?

Vierailija
17.05.2011 |

On ollut +4 asteisessa jääkaapissa siitä lähtien.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
17.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä varmaan söisin jos näyttää ihan ok:lta.

Vierailija
2/6 |
17.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rautavatsaiset syödä, mutta herkkävatsaisena en ottaisi riskiä. Tuskimpa siinä mitään vikaa vielä on jos on ollut noin kylmässäkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
17.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

söisi.

Vierailija
4/6 |
17.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toisaalta, söin juuri itse torstaina tehtyä jauhelihakastiketta...

Vierailija
5/6 |
17.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä oon ennen ollut tosi herkkä heittää ruokaa roskiin mutta jossain vaiheessa söin reilu viikko sitten vanhaksi mennyttä ruokaa vahingossa ja maistui hyvältä eikä tullut mitään oireita. Aloin miettimään niitä päiviä silloin takemmin. Sen jälkeen olen katsonut miltä näyttää, onko valmistus pvm. viikkoa vai puoli vuotta aikaisemmin, onko tuote ollut koko ajan kylmässä jos sillä sen paikka on jne. Etenkin suolaiset ja hapanmaitotuotteet säilyy pitkään. Teen mm. viikko sitten parasta ennen päivänsä ohittaneesta maitorahkasta rahkaa ja syö sitä parikin päivää.

Vierailija
6/6 |
17.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minulle kävi kerran niin että söin muutaman päivän vanhoja savusilakoita ja oksensin sen jälkeen rajusti. Sittemmin on tullut varottua vanhaa kalaa.