Sain tuliaisiksi 1,5kg naudan sisäfilettä. Mutta mitä teksin siitä?
Nyt parhaat reseptit jakoon! Tiedän, että on hyvää ihan simppelisti grillattuna tai pihveinä, mutta jotain vähän jännempää...
Kommentit (12)
Ensin ruskistat pannulla ja sit ladot ne uuniin hautumaan kerman alle. Haudutat oikein mureaksi. Siihen sitten keitetyt perunat.
Jos on liian kaponen, niin leikkaa ohuiksi suikaleiksi ja nopsaan pyöräytät wokin tai aidon stroganoffin sienien ja sipulin kanssa.
paistan pannulla lihan kiinni, siivutan ja haudutan uunissa smetanan ja mausteiden kanssa?
ap
Jos on liian kaponen, niin leikkaa ohuiksi suikaleiksi ja nopsaan pyöräytät wokin tai aidon stroganoffin sienien ja sipulin kanssa.
olen vain niin lopen kyllästynyt pihveihin.
ap
niitä vain tehdään meillä aika usein. =) Että jotain muuta ehkä tällä kertaa...
ap
Mä sanoisin, että on hyvän lihan tuhlausta, jos sä tuosta jotain muuta teet.
Pihvi on tietty pihvi, mutta tee joku erilainen kastike ja laita muut lisäkket jotain erilaista, kuin tavallisesti, niin hyvä tulee.
Mä sanoisin, että on hyvän lihan tuhlausta, jos sä tuosta jotain muuta teet.
Pihvi on tietty pihvi, mutta tee joku erilainen kastike ja laita muut lisäkket jotain erilaista, kuin tavallisesti, niin hyvä tulee.
Mutta niiiiiiin tavallista. Ajattelin josko olisi ideaa.
Ja ei tarvitse tulla huutelemaan "hyvän raaka-aineen tuhlauksesta", tiedän ihan täsmälleen että simppelisti maustetut ja hyvin paistetut sisäfilepihvit ovat ihan hyviä. Ne nyt vaan on minusta tylsiä, oli miten hyvä kastike tahansa. Kaikkein tylsin sapuska se on valkosipuli-, kerma-, tai aurajuustoperunoiden kanssa. Niitä kun on syönyt sen miljoona kertaa... eli ehdotuksia lisää vastaanotetaan! =)
ap
ja lisäkkeenä kukkakaaligratiini ja vihersalaatti.
Jos ketään kiinnostaa... hyvää oli.
Ensin ruskistat pannulla ja sit ladot ne uuniin hautumaan kerman alle. Haudutat oikein mureaksi. Siihen sitten keitetyt perunat.