Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Hyvän makaroonilaatikon ohje?

Vierailija
25.10.2005 |

Mun makaroonilaatikosta tulee aina vetistä tai mautonta, antakaa mulle kunnon ohje!!!

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
25.10.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
2/6 |
25.10.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pataan heitetään keitetyt makaronit, ananaskuutioita tai murskaa, tummaa soijarouhetta, hernemaissipaprikaa (tai vastaavaa) ja juustoa. Sekaan kermaviiliä. Päälle halutessaan tomaattiviipaleita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
25.10.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruskista jauhelihaa (n.400g) ja sipulia jos haluat.

Kuumnna litra lihalientäja sulata siihen paketti sulatejuustoa (koskenlaskija,makusi mukaan maustamaton,paprika tai viherpippuri.



Laita vuokaan pussillinen raakoja makaroneja ja ruskistettu jauheliha. Kaada päälle lihaliemi-juustoseos.



paista ja maista.

Vierailija
4/6 |
25.10.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

terveisin tumpelo

Vierailija
5/6 |
25.10.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

suunnilleen 200 astetta. Tai 220. Ei tartte olla ku joku 15-20 minsaa uunissa.

Vierailija
6/6 |
25.10.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Herramunje, kun tuli hyvää!



Yleensä olen pitänyt 200 asteessa ja on kuivunut liikaa, ainakin meidän uunissa.



Myös Ruokalan kokki suositteli pataruoille alle 200 astetta. : )