Antakaa ohjeita/linkkejä sushin valmistus -neitsyelle!
Haluaisin valmistaa sushia ens vkonloppuna, mistä alottaisin? Syönyt siis olen muutaman kerran. mutta tehnyt en koskaan...
Kommentit (4)
ennen kuin alat kääriä. Pidä vesiastia lähellä, märistä käsisitä riisi irtoaa helpommin. Mä oon aina suolannut pikkusen lohta, siis kevyt kraavaus, ei ihan raakaa. Ole varovainen wasabin kanssa, älä laita liikaa. Menee sisäkautta nenään ja tuntuu tosi hurjalta =).
Onnea yritykseen, sushi on ihanaaaa!!!
että voit luottaa siihen että se on todella tuoretta. Onko sulla käärimismatot ja riittävän terävät veitset yms?
Ja tosiaan, wasabin voi jokainen sekoittaa omaan soijakuppiinsa pöydässä ja saada näin itselleen sopivan väkevää.
Paras vinkki (mun mielestä): älä hermostu, ole kärsivällinen :)
http://pjsandcoffee.com/files/2010/05/kim-katrall-w-sushi.jpg